نیلوفرآبی ارسال شده در 13 تیر، 2023 ارسال شده در 13 تیر، 2023 آموزش درست کردن حلوای شیر با مواد دقیق برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید مواد لازم جهت تهیه حلوای شیر با زعفران و با آرد گندم برای ۱۰ نفر آرد گندم ۳ لیوان شکر ۳ لیوان ( آب برای شهد هم سه لیوان ) شیر ۶ لیوان کره ۱۵۰ گرم ترکیب روغن جامد و روغن مایع ۱ و نیم لیوان گلاب ۱ لیوان زعفران دم کرده ۹ق غ نکته: معیار اندازه گیری، لیوان های دسته دار فرانسوی هستش. مرحله اول: مخلوط کردن مواد برای تهیه این حلوا که کمی با دیگر حلوا ها متفاوت است، باید آرد را اندازه کنید و الک کنید و به همراه شیر و روغن داخل قابلمه ای که قرار است پخت حلوا را انجام دهید بریزید. مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و اصلا نباید گلوله ای داشته باشد. مرحله دوم: پخت حلوا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط بگذارید و باید مداوم هم بزنید. در ابتدای هم زدن مواد شل می باشد و بعد از بخار شدن شیر کم کم سفت می شود و مداوم باید هم بزنید تا دوباره شل و شود و تغییر رنگ دهید. این مرحله ممکن است ۱ الی ۲ ساعت طول بکشد. مرحله سوم: تهیه شربت برای تهیه شربت این حلوا باید آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و نیازی نیست خیلی مواد قوام پیدا کند در حدی که دانه های شکر ذوب شود کافی می باشد در انتها زعفران و گلاب را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. مرحله چهارم: تهیه حلوای شیر مازندرانی در ادامه مواد حلوا باید کم کم به رنگ قهوه ای در بیاید. در تهیه این حلوا باید صبور باشید و مداوم مواد را هم بزنید. وقتی مجدد حلوا شل شد از روی حرارت بردارید و با شهد سرد شده را باید به صورت کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد مواد برود. در انتها می توانید کمی کنجد هم داخل حلوا بریزید و داخل دیس ریخته و با قاشق آن را تزیین کنید. 4 نقل قول
parmida_nikbin ارسال شده در 15 اسفند، 2024 ارسال شده در 15 اسفند، 2024 مطلب خوبی بود من هم آموزش طرز تهیه حلوا را در حلواباشی از ساده تا حرفه ای توضیح دادم. دوست داشتید مطالعه کنید نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .