نیلوفرآبی ارسال شده در 12 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2023 (ویرایش شده) آموزش دستور تهیه حلوا زنجبیلی به روش قنادی ها برای صد نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای دویست و سیصد نفر نیز تهیه کنید مواد لازم حلوا زنجبیلی برای ۱۰۰ نفر مواد اصلی آرد سفید ۳ کیلوگرم پودر قند ۱.۵ کیلوگرم کره ۷۵۰ گرم گردو پودر شده ۱/۲ کیلوگرم پودر هل ۶ قاشق سوپ خوری پودر زنجبیل ۱۳-۱۵ قاشق غذا خوری روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۷۵۰ گرم مرحله اول: تفت دادن آرد برای تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی ابتدا آرد گندم را دو مرتبه الک میکنیم سپس در قابلمهای مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ نباید بدهد باید با حرارت ملایم حدود ۳۰ دقیقه آرد را تفت دهید و بعد از گرفتن بوی خامی آرد را الک کنید و مجدد به قابلمه برگردانید. مرحله دوم: افزودن کره و روغن جامد برای رسیدن به کیفیت خوب حلوا زنجبیلی باید از مخلوط کره و روغن جامد استفاده کرد تا بافت نرمی داشته باشد پس مخلوط کره و روغن جامد را را در تابهای میریزیم تا آب شود و بعد آرد تفت داده شده را به آن میافزاییم و تفت میدهیم تا منسجم شود و به رنگ طلایی درمیآید و روغن به خورد آرد برود. مرحله سوم: افزودن پودر قند و مغزیجات قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود سپس پودر زنجبیل و هل را نیز به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا به خرد مواد برود در انتها زمانی که مواد خنک شدند و بعد پودر قند را الک میکنیم و به آن میافزاییم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود این حلوا حالت پودری دارد. مرحله چهارم: تهیه حلوا زنجبیلی یک ظرف مستطیل را انتخاب کنید و کف آن کاغذ روغنی پهن میکنیم و آرد را داخل قالب میریزیم و با کف قاشق حلوا را فشار میدهیم تا روی آن صاف شود و بعد روی حلوا پودر گردو را میریزیم و اجازه میدهیم تا حلوا ۳۰ دقیقه در فریرز بماند، بعد کاملا خنک شود و بعد آن را با کاتر یا چاقو برش میزنیم به هر شکلی که تمایل دارید مثلا لوزی لوزی مدل زیبای است و آرام کاغذ روغنی را از قالب بیرون میآوریم چون این مدل حلوا بافت ترد و شکنندهای دارد. حلواها را در دیس میچینیم شما میتوانید از قالبهای سلیکونی نیز برای تهیه این حلوا استفاده کنید تا کار زیباتر باشد بدین صورت که حلوا را داخل قالب ریخته و خوب با قاشق منسجم کنید. سپس برای تمیز خارج شدن از قالب برای یک ساعت در فریرز قرار دهید، سپس به آرامی از قالب خارج کنید. ویرایش شده 12 تیر، 2023 توسط نیلوفرآبی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 12 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2023 عالی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .