نیلوفرآبی ارسال شده در 29 خرداد، 2023 ارسال شده در 29 خرداد، 2023 اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ و قیامِهِ و جَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ و آثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین. خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان. 1 2 نقل قول
پرواز ارسال شده در 29 خرداد، 2023 ارسال شده در 29 خرداد، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ و قیامِهِ و جَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ و آثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین. خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان. سلام طاعات و عبادات قبول باشه انشاالله 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2023 16 دقیقه قبل، پرواز گفته است: سلام طاعات و عبادات قبول باشه انشاالله ممنونم همچنین🪷 نقل قول
پرواز ارسال شده در 29 خرداد، 2023 ارسال شده در 29 خرداد، 2023 12 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: ممنونم همچنین🪷 داخل چت روم با چه اسمی هستین 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2023 (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، پرواز گفته است: داخل چت روم با چه اسمی هستین من با اسم نیلوفر آبی. تو دختری یا پسر؟ ویرایش شده 29 خرداد، 2023 توسط نیلوفرآبی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .