نیلوفرآبی ارسال شده در 28 خرداد، 2023 ارسال شده در 28 خرداد، 2023 آیا داخلش قدم میزاری؟ اجازه میدی من اول انجامش بدم؟ اینو به نام عشق انجامش بده میزاری من راهنمات باشم وقتی نمیبینی؟ در تاریکی ، در نیمه های شب در سکوت ، وقتی کسی کنارت نیست به نام عشق صدام میکنی؟ به نام عشق ، به نام عشق به نام عشق ، به نام عشق اگه بهت میگفتم میتونیم بین همه نورها حمام کنیم (شنا) برای دیدن من به سمت آسمان پرواز میکردی؟ وقتی از ارتفاع میپریدی بهم اعتماد میکردی؟ به نام عشق انجامش میدادی؟ وقتی عصبانی هستی ، سَمی تو سرت هست وقتی غم ، تو رو در تختخوابت حبس میکنه من در اوج نا امیدی تو رو نگاه میدارم (با هات میمونم) به نام عشق ، به نام عشق به نام عشق ، به نام عشق 1 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 4 مهر، 2023 ارسال شده در 4 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۸ در 13:05، نیلوفرآبی گفته است: آیا داخلش قدم میزاری؟ اجازه میدی من اول انجامش بدم؟ اینو به نام عشق انجامش بده میزاری من راهنمات باشم وقتی نمیبینی؟ در تاریکی ، در نیمه های شب در سکوت ، وقتی کسی کنارت نیست به نام عشق صدام میکنی؟ به نام عشق ، به نام عشق به نام عشق ، به نام عشق اگه بهت میگفتم میتونیم بین همه نورها حمام کنیم (شنا) برای دیدن من به سمت آسمان پرواز میکردی؟ وقتی از ارتفاع میپریدی بهم اعتماد میکردی؟ به نام عشق انجامش میدادی؟ وقتی عصبانی هستی ، سَمی تو سرت هست وقتی غم ، تو رو در تختخوابت حبس میکنه من در اوج نا امیدی تو رو نگاه میدارم (با هات میمونم) به نام عشق ، به نام عشق به نام عشق ، به نام عشق 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .