نیلوفرآبی ارسال شده در 28 خرداد، 2023 ارسال شده در 28 خرداد، 2023 فال طنز هفته : فروردین : این هفته به آنچه میخواهید نمیرسید سعی کن، نممممیدونم شایدم رسیدی حالا تو سعی تو بکن !!! اردیبهشت : هر چی اتفاق هست این هفته به سرت میاد به نظرم بشین تو خونه بیرونم نیا !!!! خرداد :مال تورو یادم نمیاد!!!! تیر : تو به هر چی میخای میرسی شک نکن این هفته همه چی به سودته و استفاده کن مرداد : اونی که بود گول ظاهر تو خورده بود باهاش مواجه میشی بزن تو دهنش .... هی گول ظاهر اینو اونو میخوره!!! شهریور :میخندی !!!! نمیگم بمون تو خماریش!!!! مهر : این هفته با اونی که دوسش داری باهاش روبرو نشو میخاد ضایت کنه از ما گفتن بود ابان : فال این هفته هم مثل اون هفته خبری نیست همه چی ارومه!!! آذر : تو خودت کلا فالی... دی : تو رو شانسی این هفته برو حال کن!!!! بهمن : یه نامه برات میاد این هفته اما بازش نکن توش فحش ناجور نوشته!!!! اسفند : متاسفانه وقت برنامه تمام شد!!! 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 28 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2023 16 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: واای آذر خودم کلا فالم من که فروردینم میگه کلا این هفته تلاش نکنم 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 28 خرداد، 2023 ارسال شده در 28 خرداد، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: من که فروردینم میگه کلا این هفته تلاش نکنم عزیزم چند فروردینی؟؟❤❤❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 28 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: عزیزم چند فروردینی؟؟❤❤❤ 15فروردین عزیزدلم🪷 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 28 خرداد، 2023 ارسال شده در 28 خرداد، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: 15فروردین عزیزدلم🪷 عزیزمی❤❤❤ پیشاپیش تبریک میگم.. فدای تو و مهربونیات❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 28 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: عزیزمی❤❤❤ پیشاپیش تبریک میگم.. فدای تو و مهربونیات❤ ممنون عزیزدلم، خدا نکن بمونی برامون❤ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .