3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 در دنیای من یک تو کافی ست تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم … 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 از شوق داشتن تو/ می خواهم با یک دسته گل اطلسی به دیدن خدا بروم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 چشمانت را از آسمان بردار نگاهت را به من بدوز که من برای به دست آوردنت آسمان را به زمین دوخته ام 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 هیچ دوربینی نمیتونه از نگاه تو چشمام و حس توی قلبم عکس بندازه وقتی بهت نگاه می کنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻝ ﺑﺎ ﻣﻌﺬﺭﺕ ﺧﻮﺍﻫﯽ ! ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪ ! ﺑﺎﺭ ﺳﻮﻡ ﺑﺎ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﻏﺮﻭﺭﺕ ﻧﮕﻬﺶ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﯼ ! ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺭ ﭼﻬﺎﺭﻡ … … ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻪ ﻣﯿﺸﻪ ، ﻧﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﮑﻨﯽ ! ﭼﻮﻥ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺎﺯ ﻣﻮﻗﺘﯿﻪ ! ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﺶ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﻭ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﻩ ، ﻣﯿﺮﻩ ! ﺑﻔﻬﻢ ! ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﻭ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻮ : ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ . ﺑﯿﺸﺘﺮﺵ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯽ ﺍﺭﺯﻩ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اقرار میکُنم من از قابِ هَمین گوشی گاهی زُل میزنم به چَشم هایت به بُلندای قامتت ، به سپاه مُژه ات به گیسوانی که پریشان میکنی … خُدا نِگهت دارد ما هَمچُنان نگاهت کُنیم وگرنه که وِصال تو برای ما مثل پَرنده ایست که قَصد گرفتنش را داریم و هی میپَرد ، هی میپَرد و هی میپَرد … 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 نام زیبای تو را در کتیبه ای از جنس عاطفه حک خواهم کرد و عکس قشنگت را در قابی از جنس عشق می گذارم تا همه بدانند تو سلطان جان من و فاتح دلم هستی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 صدای نفس کشیدن تو بهترین صدای زندگی من است 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 دستت را که میگیرم می دانم ناب تر از تو دست های تو دستی نیست ! میدانم ماندنی تراز نگاه تو چشمی نیست برای خنـده هایم می خندی برای گریه هایم شانه می شوی ! می دانم برای راست گفتن مستی نمی خواهی پس همیشه درقلبم میمانی عزیزترینم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 می خواستم بگویم چـه اندازه دوستت دارم اما برای بیانش واژههاي مناسبی پیدا نمی کنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 میخواهم همین امشب قدرت رابدانم شاید شبی برسدکه هرکداممان کنار کسی باشیم که ازسر اجبار محکوم به دوست داشتنش هستیم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 گوش کن به صدای تپشهای قلبت، صدا کن اسم او را که دوستش داری صدا کردی اسمم را ، سرت را بر روی سینه ام گذاشتی و فریاد عشق را شنیدی صدایی که از قلب من بود ، همان فریاد تو بود ، فریاد زدم دوستت دارم آنچه در قلب تو بود ، احساس من بود عزیزم گفتن این احساس بهانه ی من بود 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 25 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 جان من و جان تُ را هر دو بهم دوخت قضا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 ۱ ساعت قبل، 3amane گفته است: جان من و جان تُ را هر دو بهم دوخت قضا عالی عزیزکم🪷❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 لاااایکے لاایکے 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 خیلیے قشنگ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 خیلیے زیبااااا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 عالے عالے 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 25 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2023 بنازم عشقو 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .