kambiz_landar ارسال شده در 24 خرداد، 2023 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 دختر :هه هه هه پسر:چرامیخندی دختر:به تومیخندم پسر:یادته اون روزتوخونمون افتاده بودی به پام التماس میکردی تا کاریت نکنم؟بعد الان به من میخندی؟ دختر:هه هه هه من با حرفام خرت کردم، پسر:من خام حرفات نشدم وقتی خواستم بهت دست بزنم یاد ناموسم افتادم فکرکردم اگه یه روزی ناموسم جایی گیرکنه چی میشه،دلم سوخت باهات کاری نکردم دختر:خفه شو اسکول،همش ادعایی،مال این صحبتا نیستی،توبی عرضه ای پسر:آره توراست میگی من بی عرضه ام،خدافظ 1سال بعد دختربابغض؛سلام عزیزم پسر:سلام گلم خوبی خوشحالم کردی بعد 1سال یادی ازما کردی دختر:عزیزم خواهش میکنم منو ببخش من درحق تو خیلی بدی کردم پسر:توکه کاری نکردی عزیزم چی شده؟ دختر:چندروز پیش گول حرفای یه پسرو خوردم رفتم خونشون،نامرد با 3تا ازدوستاش به من تجاوز کردن پسر:جدی میگی؟ دختر:آره،الان تومحل همه مهر فاحشه روم گذاشتن پسر:عزیزم توباید منو ببخشی دختر:چرامگه چیکارکردی؟ پسر:وقتی پارسال بدون دلیل ازمن جداشدی وبه من گفتی بی عرضه،من همون لحظه ازخدا خواستم یه با عرضه نصیبت کنه.... دخترااااابه اين پسرابگيد مرررررررردنه بي عرضه! 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .