Queen ارسال شده در 24 خرداد، 2023 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 سندروم زوفیلیست: کسی ک عاشق حیوون هاست و حیوون ها بهش آرامش میدن سندروم استاریک: کسی ک عاشق نقاشی کشیدنه و از نقاشی کردن لذت میبره سندروم دنروفیل: کسی ک عاشق طبیعت و جنگل و درخت هاست سندروم فِرنوِه: کسی ک علاقه زیادی به سفر کردن به جاهای جدید داره سندروم سلنوفیل: کسی که عاشق ماه هست و از دیدن ماه لذت میبره سندروم پلویوفیلیا: کسی که عاشق بارونه و بارون بهش آرامش میده سندروم سرنوفیل:کسی ک عاشق رعد و برقه وازش لذت میبره سندروم نیکتوفیلیا:کسی ک عاشق شب و تاریکیه و در اون احساس آرامش و راحتی میکنه من سندروم سلنوفیل /پلوفیلیا و نیکتوفیلیا رو دارم شما چی؟ 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 هم اکنون، Queen گفته است: سندروم زوفیلیست: کسی ک عاشق حیوون هاست و حیوون ها بهش آرامش میدن سندروم استاریک: کسی ک عاشق نقاشی کشیدنه و از نقاشی کردن لذت میبره سندروم دنروفیل: کسی ک عاشق طبیعت و جنگل و درخت هاست سندروم فِرنوِه: کسی ک علاقه زیادی به سفر کردن به جاهای جدید داره سندروم سلنوفیل: کسی که عاشق ماه هست و از دیدن ماه لذت میبره سندروم پلویوفیلیا: کسی که عاشق بارونه و بارون بهش آرامش میده سندروم سرنوفیل:کسی ک عاشق رعد و برقه وازش لذت میبره سندروم نیکتوفیلیا:کسی ک عاشق شب و تاریکیه و در اون احساس آرامش و راحتی میکنه من سندروم سلنوفیل /پلوفیلیا و نیکتوفیلیا رو دارم شما چی؟ سلام جالب بود منم ماه رو خیلی دوست دارم بعضی شب ها با دوربین داخلش نگاه میکنم 1 نقل قول
Queen ارسال شده در 24 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: سلام جالب بود منم ماه رو خیلی دوست دارم بعضی شب ها با دوربین داخلش نگاه میکنم سلام...عا خوبه=) 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .