نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 آهنگ شادمهر عقیلی تو بی من متن موزیک من از آینده ی بی تو من از هر ثانیه بی تو میترسم هنوز خیلی دوست دارم از اینکه اینو ندونی میترسم داری بی من کجا میری از اینکه تنها بمونی میترسم , میترسم میترسم برگرد عشقم تو بی من نمیتونی بمونی هنوز اونقد تو رو میخوام که نذارم دور بمونی برگرد عشقم تو بی من نمیتونی بمونی هنوز اونقد تو رو میخوام که نذارم دور بمونی برگرد عشقم برگرد عشقم من از فردای این خونه از هر چی که بینمونه میترسم یه نشونه ست جایه خالیت از این نشونه میترسم 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 29 شهریور، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۳ در 23:13، نیلوفرآبی گفته است: آهنگ شادمهر عقیلی تو بی من متن موزیک من از آینده ی بی تو من از هر ثانیه بی تو میترسم هنوز خیلی دوست دارم از اینکه اینو ندونی میترسم داری بی من کجا میری از اینکه تنها بمونی میترسم , میترسم میترسم برگرد عشقم تو بی من نمیتونی بمونی هنوز اونقد تو رو میخوام که نذارم دور بمونی برگرد عشقم تو بی من نمیتونی بمونی هنوز اونقد تو رو میخوام که نذارم دور بمونی برگرد عشقم برگرد عشقم من از فردای این خونه از هر چی که بینمونه میترسم یه نشونه ست جایه خالیت از این نشونه میترسم فوقالعاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .