نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 نوعی بیخیالی هست که معمولا بعد از انتظار کشیدنهای طولانی پیش میآید. بعد از مدتها تلاش کردن دویدن و به در و دیوار زدن بعد از مدتها خواستن بینتیجه! یک دفعه احساس میکنی خستهای، بریدهای، دیگر توانش را نداری و هیچ چیز برایت مهم نیست. به اینجا که میرسی فقط دلت میخواهد تماشا کنی؛ برایت فرقی نمیکند رسیدن یا نرسیدن؛ آمدن یا نیامدن، ماندن یا رفتن! به اینجا که میرسی نه دلتنگ میشوی نه دلخوش، میگویی بیخیال و این بیخیالی غمگینترین حس دنیاست. "☆🪷☆" 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 عالی عزیزم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 3 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: عالی عزیزم سلام الناز عزیزم حالت چطور قشنگم خوبی؟ سال نوت مبارک جانم❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: سلام الناز عزیزم حالت چطور قشنگم خوبی؟ سال نوت مبارک جانم❤ سلام قشنگم.تو خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود ممنونم عزیزدلم❤❤ سال نو تو هم مبارک ❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 2 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: سلام قشنگم.تو خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود ممنونم عزیزدلم❤❤ سال نو تو هم مبارک ❤ شکر منم خوبم.ممنونم عزیزدلم. منم دلم تنگ شد بود برات عزیزکم❤.بغل و ماچ محکم❤ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: شکر منم خوبم.ممنونم عزیزدلم. منم دلم تنگ شد بود برات عزیزکم❤.بغل و ماچ محکم❤ خداراشکر عزیزم..الهی حال دلت در کنار خانواده خوب و خوش و خرم باشه.. التماس دعا عزیزم❤❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: خداراشکر عزیزم..الهی حال دلت در کنار خانواده خوب و خوش و خرم باشه.. التماس دعا عزیزم❤❤ فدات عزیزکم خدا سایه پدر و مادرت برات حفظ کن. محتاجیم قشنگ من❤ذوق کردم دیدمت❤ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 5 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فدات عزیزکم خدا سایه پدر و مادرت برات حفظ کن. محتاجیم قشنگ من❤ذوق کردم دیدمت❤ فدای محبتت ..انشاالله سال پر برکتی داشته باشی قربونت نازنینم❤❤۰❤❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: فدای محبتت ..انشاالله سال پر برکتی داشته باشی قربونت نازنینم❤❤۰❤❤ همچنین عزیزکم❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3amane ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .