زانکو ارسال شده در 18 خرداد، 2023 ارسال شده در 18 خرداد، 2023 #معرفی_کتاب روایت زندگی کارگرِ کشاورزی است که برای تحقق رؤیاهای خود، پدر و برادرانش را ترک میکند و به غرب آمریکا میرود، توفیق او در تحقق رؤیاهایش با یک ارتباط جسمی و روحی با طبیعت همراه است. مردی که گویی با زمین حرف میزند و آن را میفهمد و به درکی ویژه درباره آن رسیدهاست. #به_خدای_ناشناخته ✍ #جان_اشتاین_بک الناز کتابدار اسفند 1401 1 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 18 خرداد، 2023 ارسال شده در 18 خرداد، 2023 1 دقیقه قبل، زانکو گفته است: #معرفی_کتاب روایت زندگی کارگرِ کشاورزی است که برای تحقق رؤیاهای خود، پدر و برادرانش را ترک میکند و به غرب آمریکا میرود، توفیق او در تحقق رؤیاهایش با یک ارتباط جسمی و روحی با طبیعت همراه است. مردی که گویی با زمین حرف میزند و آن را میفهمد و به درکی ویژه درباره آن رسیدهاست. #به_خدای_ناشناخته ✍ #جان_اشتاین_بک الناز کتابدار اسفند 1401 ی جور انس گرفتن هست 1 نقل قول
زانکو ارسال شده در 18 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2023 4 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: ی جور انس گرفتن هست آره، لایک ب توجهتون، ممنون که همراه بودین دوست عزیز 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 18 خرداد، 2023 ارسال شده در 18 خرداد، 2023 28 دقیقه قبل، زانکو گفته است: آره، لایک ب توجهتون، ممنون که همراه بودین دوست عزیز خواهش میکنم منم خودم اهل کتاب هستم البته نه زیاد نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .