kambiz_landar ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت از خجالت آب میشی یا غرور میگی مشکلیه!! سرتو میدازی پایین از تو داغون میشی خودکشی میکنی معذرت خواهی میکنی سایر گزینه ها اصلا هرچی خواستی بگو سپاس 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 28 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت سعے میکنم ماست مالیش کنم... نشد داغون میشم... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 28 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت خودکشییییییے میکنم البته خدا اونروزو نیاره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت سعی میکنم دروغ نگم.. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت حالا اگرم یه کوچولو گفتم و رسوا شدم،میگم به صلاح خودتون بوده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 28 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReLIFE ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 18 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: از خجالت آب میشی یا غرور میگی مشکلیه!! سرتو میدازی پایین از تو داغون میشی خودکشی میکنی معذرت خواهی میکنی سایر گزینه ها اصلا هرچی خواستی بگو سپاس سعی میکنم دروغ نگم ، یا اگه پیش اومد و گفتم ، و لو رفتم ، از قانون همش تقصیر خودت بود استفاده میکنم . ولی عذر خواهی هم میکنم حتما . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .