Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 اکثر زنان بدون در نظر گرفتن محیطی که در آن بزرگ میشوند، یاد میگیرند که برای یک زن خوب بودن باید به چشم بقیه خوب به نظر برسند. مشکل ماجرا اینجاست که با این کار اجازه میدهید دیگران ارزش شما را تعیین کنند. تعجبی ندارد که نصف زنانی که من میشناسم از اضطراب و افسردگی رنج میبرند. آنها زیر فشار موج انتظارات و نظرات دیگران غرق شدهاند. به ما یاد دادهاند که اگر دیگران از ما راضی نباشند هیچ ارزشی نداریم، اما من مخالفم. شرمنده نباش دختر 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 23 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: اکثر زنان بدون در نظر گرفتن محیطی که در آن بزرگ میشوند، یاد میگیرند که برای یک زن خوب بودن باید به چشم بقیه خوب به نظر برسند. مشکل ماجرا اینجاست که با این کار اجازه میدهید دیگران ارزش شما را تعیین کنند. تعجبی ندارد که نصف زنانی که من میشناسم از اضطراب و افسردگی رنج میبرند. آنها زیر فشار موج انتظارات و نظرات دیگران غرق شدهاند. به ما یاد دادهاند که اگر دیگران از ما راضی نباشند هیچ ارزشی نداریم، اما من مخالفم. شرمنده نباش دختر من به اینا میگم فشارهای خود ساخته قرارداد هایی که خودمون وضع میکنیم و فک میکنیم درست همونه و غیر از اون نیست. پست تامل بر انگیزی بود نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .