Miss nedaa ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 نمیدانم اگر موسیقی و چای و قهوه را نداشتم، اگر با نور و با گیاه و با کتاب حالم خوب نمیشد، اگر پاییز و بهار و باران و برف را دوست نداشتم، برای دلخوشی در خالیترین حالات ممکن جهانم، به کدامین اتفاق چنگ میزدم، و کدامین طعم و تصویر را بهانه میکردم، و کدامین دلخوشی کوچک را در آغوش میکشیدم، تا به خودم بقبولانم زندگی هنوز هم زیباست!... 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: نمیدانم اگر موسیقی و چای و قهوه را نداشتم، اگر با نور و با گیاه و با کتاب حالم خوب نمیشد، اگر پاییز و بهار و باران و برف را دوست نداشتم، برای دلخوشی در خالیترین حالات ممکن جهانم، به کدامین اتفاق چنگ میزدم، و کدامین طعم و تصویر را بهانه میکردم، و کدامین دلخوشی کوچک را در آغوش میکشیدم، تا به خودم بقبولانم زندگی هنوز هم زیباست!... زندگی زیباست ای زیبا پسند 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReLIFE ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 8 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: نمیدانم اگر موسیقی و چای و قهوه را نداشتم، اگر با نور و با گیاه و با کتاب حالم خوب نمیشد، اگر پاییز و بهار و باران و برف را دوست نداشتم، برای دلخوشی در خالیترین حالات ممکن جهانم، به کدامین اتفاق چنگ میزدم، و کدامین طعم و تصویر را بهانه میکردم، و کدامین دلخوشی کوچک را در آغوش میکشیدم، تا به خودم بقبولانم زندگی هنوز هم زیباست!... «خوشبختانه در میان آبهای طغیانیِ این زندگی، چند جزیرهٔ کوچک هست که بتوان بهشان پناه برد: کتابهای زیبا، شاعران، موسیقی.» فکر کنم رومن رولان زندگی منو دیده و اینو نوشته... 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 لایکے 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .