GiSoU ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 من آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم، اشتباه می کنم، از کنترل خارج می شوم و گاهی کنترل کردن من سخت می شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید. / “مرلین مونرو“ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 17 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: من آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم، اشتباه می کنم، از کنترل خارج می شوم و گاهی کنترل کردن من سخت می شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید. / “مرلین مونرو“ با کمال احترام من دقیقا به برعکس این باور دارم. لزومی نداره کسی بدترین حالتمو تحمل کنه اما اگه بهترین حالتم رو درک نکنه و باهاش کنار نیاد پس قطعا با بدترین هم کنار نمیاد و البته که سر انجام زندگی این فرد نشون میده نهایت این طرز تفکر چیه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 33 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: من آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم، اشتباه می کنم، از کنترل خارج می شوم و گاهی کنترل کردن من سخت می شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید. / “مرلین مونرو“ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .