GiSoU ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 خودت باش، نه تنديسي كه ديگران مي خواهند! وقتي قالب فكر ديگران می شوی، زيبا ميشوي به چشمشان، اما،، قبول كن.. تمام مجسمه ها شكستني هستند، در كمال زيبايي.. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 21 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: خودت باش، نه تنديسي كه ديگران مي خواهند! وقتي قالب فكر ديگران می شوی، زيبا ميشوي به چشمشان، اما،، قبول كن.. تمام مجسمه ها شكستني هستند، در كمال زيبايي.. به زحمت یه تندیس ساخته میشه اما به راحتی میشکنه همیشه به سختی به چش میایم ولی به راحتی از چشم میفتیم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GiSoU ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: به زحمت یه تندیس ساخته میشه اما به راحتی میشکنه همیشه به سختی به چش میایم ولی به راحتی از چشم میفتیم بلایک خب 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، GiSoU گفته است: بلایک خب بدبختانه لایکام محدود شدهههه شک نکن با چیزی حال کنم لایک میکنم اما نمیذاره واکنش نشون بدم کههه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GiSoU ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، بمب انرژی گفته است: بدبختانه لایکام محدود شدهههه شک نکن با چیزی حال کنم لایک میکنم اما نمیذاره واکنش نشون بدم کههه عه باشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: عه باشه خخخخخ نترسسسس حواااسم هست اگه محدود نباشم حتما لایک و کامنت میذارم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 40 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: خودت باش، نه تنديسي كه ديگران مي خواهند! وقتي قالب فكر ديگران می شوی، زيبا ميشوي به چشمشان، اما،، قبول كن.. تمام مجسمه ها شكستني هستند، در كمال زيبايي.. عااالی عزیزم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .