علی ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) سلام دوستان امیدوارم همیشه در زندگیتون موفق و خوشحال باشین خب امشب اومدم با یک پست کاربردی برای گیمرها یک برنامه بهتون معرفی میکنم که برای ۹۹ درصد گیم های جواب میده اللخصوص برای موبایل لجند که فیلتره و البته برای پایین اومدن پینگ هم خیلی عالیه اسم این برنامه که مال ایفون هست uu booster هست با سرچ کردن اسم میتونید راحت دانلود کنید هر سوالی داشتین یا اگه پیداش نکردین همینجا کامنت کنید من در خدمتم موفق باشین ویرایش شده 8 اردیبهشت، 2023 توسط علی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهی ارسال شده در 13 آذر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2023 بچه های اگر بازی های انلاین براتون خیلی لگ داره یا پینگ خیلی بالا میره از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید. چون این سرویس ها آی پی ثابت دارن و با تغییر آی پی ایران به آی پی یک کشور دیگه که سرعت بالاتری داره هم محدودیت ها رو برمیداره و هم اینکه سرعت بالاتر میره پینگ رو هم خیلی زیاد کاهش میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Borna ارسال شده در 13 آذر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2023 5 دقیقه قبل، ماهی گفته است: بچه های اگر بازی های انلاین براتون خیلی لگ داره یا پینگ خیلی بالا میره از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید. چون این سرویس ها آی پی ثابت دارن و با تغییر آی پی ایران به آی پی یک کشور دیگه که سرعت بالاتری داره هم محدودیت ها رو برمیداره و هم اینکه سرعت بالاتر میره پینگ رو هم خیلی زیاد کاهش میده. من اگر پول خرید سرویس کاهش پینگ داشتم که بازی نمیکردم دیگه میرفتم عشق و حال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Borna ارسال شده در 13 آذر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ در 23:34، علی گفته است: سلام دوستان امیدوارم همیشه در زندگیتون موفق و خوشحال باشین خب امشب اومدم با یک پست کاربردی برای گیمرها یک برنامه بهتون معرفی میکنم که برای ۹۹ درصد گیم های جواب میده اللخصوص برای موبایل لجند که فیلتره و البته برای پایین اومدن پینگ هم خیلی عالیه اسم این برنامه که مال ایفون هست uu booster هست با سرچ کردن اسم میتونید راحت دانلود کنید هر سوالی داشتین یا اگه پیداش نکردین همینجا کامنت کنید من در خدمتم موفق باشین دی ان اس الکترو هم خیلی خوبه برای کسایی که پینگ ندارن پیشنهاد میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .