نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت i don't wanna know نمیخوام بدونم if you're playin' me, keep it on the low اگه داری منو بازی میدی مخفی نگهش دار cause my heart can't take it anymore چون دیگه قلبم نمیتونه تحملش کنه and if you're creepin', please, don't let it show و اگه داری زیر پوستی یه کارایی میکنی، لطفا ،نذار لو بره oh, baby, i don't wanna know اوه، عزیزم، نمیخوام بدونم oh, yeah اوه، اره i think about it when i hold you وقتی بغلت میکنم بهش فکر میکنم when lookin' in your eyes, i can't believe وقتی تو چشمات نگاه میکنم، نمیتونم باور کنم and i don't need to know the truth و نیازی هم ندارم که حقیقتو بدونم baby, keep it to yourself عزیزم، پیش خودت نگهش دار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Niloofar گفته است: به به عالی عزیزدلم❤❤ فدات عزیزکم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت 23 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نیل اوخی بیا بغلت کنم نفسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .