Elnaz ارسال شده در 28 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2023 خیلی وقتا الکی انلاینی ... پروفایل این و اونو نگاه میکنی... چتاتونو از اول میخونی... یه دفعه به خودت میای میبینی چند ساعت گذشته ... همه اطرافیانت فکر میکنن سرت باخیلیا گرمه... ولی فقط خودت میدونی که چقدر تنهایی :)) ️ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2023 واییییییی خداااا دقیقا درسته حرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 28 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2023 6 دقیقه قبل، فریحا گفته است: واییییییی خداااا دقیقا درسته حرفت ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ❤ عشقی گل 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 28 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، Elnaz گفته است: خیلی وقتا الکی انلاینی ... پروفایل این و اونو نگاه میکنی... چتاتونو از اول میخونی... یه دفعه به خودت میای میبینی چند ساعت گذشته ... همه اطرافیانت فکر میکنن سرت باخیلیا گرمه... ولی فقط خودت میدونی که چقدر تنهایی :)) ️ اینم درسته اما مال من متفاوته با انرژی تماام میام که به بقیه حال بدم اما میبینم آشنایی نیست یا اگر هست مشغوله یکم به چت نگاه میکنم یکم چرت و پرت مینویسم تا شاید پیامی دیده بشه بعد میبینم که نه حسش نیست و با این که یه مدت نبودم بود و نبودم فرقی نمیکرده. در نتیجه آف میشم و این چرخه همیشه در حال تکراره...!!! 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 28 فروردین، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، بمب انرژی گفته است: اینم درسته اما مال من متفاوته با انرژی تماام میام که به بقیه حال بدم اما میبینم آشنایی نیست یا اگر هست مشغوله یکم به چت نگاه میکنم یکم چرت و پرت مینویسم تا شاید پیامی دیده بشه بعد میبینم که نه حسش نیست و با این که یه مدت نبودم بود و نبودم فرقی نمیکرده. در نتیجه آف میشم و این چرخه همیشه در حال تکراره...!!! حالا خوبه شما حرف میزنید.من که فقط زل میزنم به چت روم.. تا اینکه یه آشنا پیدا کنم بهش سلام کنم...کل چت کردن من شاید ۵ مین طول بکشه.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .