GiSoU ارسال شده در 27 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین گرفتم بعد عمری مدرکی چند و اینجانب شدم حالا مهندس ندانستم که ریزد از چپ و راست زپائین و از اون بالا مهندس غضنفر گاریش را هل نمیداد د یالا هول بده یالا مهندس تقی هم چونه میزد کنج بازار نمی ارزه واسم والله مهندس به مرد قهوه چی میگفت اصغر دو تا چایی قند پهلو مهندس شنیدم کودکی می گفت در ده به مردی با چپق خالو مهندس زجنب دکه ای بگذشت مردی صدا آمد ، آب آلبالو مهندس خلاصه میخورد خون جماعت همیشه بد تر از زالو مهندس شنیدم با تشر میگفت معمار به آن ور دست حمالش ، مهندس همین مونده که فرداهم بگویند به گوساله و امثالش مهندس یهو یاد سکینه کردم ای داد فدای آن لب و خالش مهندس شنیدم که عمل کرده دماغش خبر داری ز احوالش مهندس؟ شنیدم بعد تنظیمات بینی بهش میگن همه خانوم مهندس سرت را درد آوردم مهندس سخن از هر دری اومد مهندس یکی سیگار میخواد اون سمت دکه برو که مشتری اومد مهندس 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 27 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین 9 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: گرفتم بعد عمری مدرکی چند و اینجانب شدم حالا مهندس ندانستم که ریزد از چپ و راست زپائین و از اون بالا مهندس غضنفر گاریش را هل نمیداد د یالا هول بده یالا مهندس تقی هم چونه میزد کنج بازار نمی ارزه واسم والله مهندس به مرد قهوه چی میگفت اصغر دو تا چایی قند پهلو مهندس شنیدم کودکی می گفت در ده به مردی با چپق خالو مهندس زجنب دکه ای بگذشت مردی صدا آمد ، آب آلبالو مهندس خلاصه میخورد خون جماعت همیشه بد تر از زالو مهندس شنیدم با تشر میگفت معمار به آن ور دست حمالش ، مهندس همین مونده که فرداهم بگویند به گوساله و امثالش مهندس یهو یاد سکینه کردم ای داد فدای آن لب و خالش مهندس شنیدم که عمل کرده دماغش خبر داری ز احوالش مهندس؟ شنیدم بعد تنظیمات بینی بهش میگن همه خانوم مهندس سرت را درد آوردم مهندس سخن از هر دری اومد مهندس یکی سیگار میخواد اون سمت دکه برو که مشتری اومد مهندس عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .