GiSoU ارسال شده در 15 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2023 متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود. ۲- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید. ۳- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .