kambiz_landar ارسال شده در 9 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2023 گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیمسوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه... پیتزا لازانیا ,طرز تهیه پیتزا لازانیا ,روش تهیه پیتزا لازانیا ,[categoriy] پیتزا لازانیا آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزا لازانیا مواد لازم برای آشپزی آکا سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده=هرکدام بمقدار250گرم پیاز داغ=دوقاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی =دوقاشق غذا خوری نمک وفلفل=بمیزان دلخواه سس سفید=نصف لیوان طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیمسوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزا میپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه صبر نموده وسپس غذای آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیل نمایید آموزش پخت انواع پیتزا 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 9 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیمسوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه... پیتزا لازانیا ,طرز تهیه پیتزا لازانیا ,روش تهیه پیتزا لازانیا ,[categoriy] پیتزا لازانیا آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزا لازانیا مواد لازم برای آشپزی آکا سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده=هرکدام بمقدار250گرم پیاز داغ=دوقاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی =دوقاشق غذا خوری نمک وفلفل=بمیزان دلخواه سس سفید=نصف لیوان طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیمسوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزا میپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه صبر نموده وسپس غذای آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیل نمایید آموزش پخت انواع پیتزا Like 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .