رفتن به مطلب

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی -آکا


kambiz_landar

ارسال های توصیه شده

آکاایران به نقل از برترین ها :
کدو
حلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود. هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، 182 کالری انرژی دارد و حاوی 11 گرم کربوهیدرات و 12 گرم چربی است.



کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی کدو حلوایی,لازانیا


کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی



غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی
مواد لازم:• یک عدد
کدو
حلوایی گردویی پوست کنده• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون•
پنیر
ریکوتا به مقدار لازم• 1 عدد
تخم مرغ
بزرگ• 1 قاشق چایخوری آویشن • 2 حبه سیر، له شده• ربع قاشق چایخوری فلفل قرمز• 170 گرم
اسفناج
تازه• 2 قاشق غذاخوری کره• 1 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده و 12 برگ مریم گلی برای تزئین• 2 قاشق غذاخوری آرد• 2 فنجان شیر، نیمه گرم• نمک و فلفل• 1 فنجان
پنیر
فونتینا، رنده شده (یا
پنیر
دلخواه)• نیم فنجان
پنیر
پارمزان یا پکورینو، رنده شده• جوز هندی آسیاب شده، برای تزئین• ابزار: قالب مافین، پوست کندستور تهیه- فر را از قبل بگذارید گرم شود. - با پوست کن،
کدو
حلوایی را به برش های یک هشتم ببرید. آنها را در یک لایه روی ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک بزنید. حدود 10 تا 15 دقیقه کباب کنید به اندازه ای که بتوان به راحتی آنها را خم کرد.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی کدو حلوایی,لازانیا


کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- وقتی
کدو
حلوایی در حال پختن است، ریکوتا،
تخم مرغ
و آویشن را مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی کدو حلوایی,لازانیا


کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- در ماهیتابه متوسطی حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را تفت دهید تا رایحه آن درآید و
اسفناج
را اضافه کنید. آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، رطوبت اضافی آن را بگیرید و خرد کنید و مخلوط ریکوتا را اضافه کنید. - در ماهیتابه متوسطی کره را روی شعله کم آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. دو دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید. - به تدریج شیر ولرم را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید و گاهی هم بزنید تا این مخلوط نیم جوش شود و لعاب بیندازد. بگذارید این مخلوط 5 تا 10 دقیقه دیگر حرارت ببیند و حباب بزند و غلیظ تر شود. حواستان باشد که با هم زدن از ته گرفتن آن جلوگیری کنید. سپس به آن نمک و فلفل بزنید.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی کدو حلوایی,لازانیا


کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- برای سر هم کردن کاپ های لازانیا، داخل قالب مافین ها را چرب کنید و 12 عدد از بزرگترین برش های
کدو
حلوایی را جدا کنید و ته هر قالب یک برش بگذارید. سپس یک قاشق از مخلوط ریکوتا را داخل هر قالب بریزید و روی آن از سس مخلوط سفید بریزید. روی آن
پنیر
فونتینا بپاشید و یک بار دیگر این لایه ها را تکرار کنید. این بار برش
کدو
حلوایی را در جهت مخالف بگذارید. سپس روی آن
پنیر
پارمزان یا پکورینوی رنده شده بریزید و حدود 30 تا 35 دقیقه بپزید تا طلایی شود و حباب بزند.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی کدو حلوایی,لازانیا


کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

- در حالیکه کاپ های لازانیا در حال پختن هستند، برگ های مریم گلی را 45 ثانیه در روغن زیتون داغ تفت دهید. سپس آنها را از روغن خارج کنید و بگذارید روغن آنها کشیده شود.- وقتی لازانیا آماده شد، روی هر کدام از کاپ ها جوز هندی بپاشید و با برگ مریم گلی تزئین کنید و سرو نمایید.

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی کدو حلوایی,لازانیا


کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی



گردآوری
آشپزی
آکاایران


بچه ها نخورین اینا ر ها سندروم ویار می گیرین میفتین رو دستمون

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...