رفتن به مطلب

15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم -آکا


kambiz_landar

ارسال های توصیه شده

لازانیا, روش های پخت لازانیا, تکنیک های پخت لازانیا


15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم



انواع ماکارونی و پاستا - 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم


پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.



برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.



1 - میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )


2 - مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل
ترکی
ب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

3 - پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.


4 - اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.


5 - حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )


6 - روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.


7 - بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.


8 - روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی
پنیر

پیتزا
(موزارلا) رنده شده و پودر
پنیر
پارمزان بریزید. (
پنیر
پارمزان خیلی ضروری نیست )

9 - پس از ریختن
پنیر
روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

10 - وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.


11 - در آخرین لایه روی سس سفید را با
پنیر

پیتزا
ی فراوان پوشش دهید.

12 - قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.



13 - حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا
پنیر
روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید
پنیر
نسوزد.

14 - وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای
پنیر
کمی پایین بیاید.

15 - در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.


اخر سر نفهمییم فوت کوزه گری چ ربطی ب لازانیا داره

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...