Topaz ارسال شده در 8 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2023 شگرد گوشت شیشه اے کارے میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،ازطعمش ڪ دیگه نگم برات گوشت گوسفندے کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید ¼پیاز ۱حبه سیر و باقے موند گوشت هارو بریزید در آخر ،۱عدد برگ بو توے شیشه بذارید و در شیشه رو محکم ببندید داخل قابلمهے آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تواین مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آببریزید) بعداز ۴ ساعت گوشتمون حسابے آب انداخته و آماده س درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد... 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .