Topaz ارسال شده در 7 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2023 برای غلیظ کردن خورشت جو پرک بگیرید آسیاب کنید تا مثل آرد بشه هر وقت خورشت درست میکنید یک قاشق غذاخوری یا مرباخوری بریزید حسابی غلیظ میشه برای داخل کتلت و شامی هم میتونید به جای آرد از همین پودر جو پرک استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .