رفتن به مطلب

فوت و فن پخت یک شلغم پرخاصیت و خوشمزه رو از دست ندین


Topaz

ارسال های توصیه شده

فوت و فن پخت یک شلغم پرخاصیت و خوشمزه رو از دست ندین

برای انتخاب شلغم باید سفت و توپر باشن و پوستشون هم براق باشه
شلغم های ریز خوشمزه تر و درشت ها پرخاصیت هستن
سر و دُم شلغم رو بگیرید. بطوری که دُمش یکی دو سانت بمونه و کامل جدا نکنید. داخل یه صافی بچینید
برای اینکه یکنواخت بپزن هم اندازه ها رو انتخاب کنید

داخل ظرف مناسبی آب بریزید یه دونه صافی کوچیک داخلش قرار بدین

شلغمها رو،روی سبد بذارین تا داخل آب غوطه ور نباشه،درشو ببندین و زمان بدین تا بخارپز بشه

کمی فشار بدین اگر نرم شده بودکاملا پخته شدن
حالا با کمی نمک نوش جان کنید که فوق العاده پرخاصیته


‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...