نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2022 --- خداوندا چون غمگین شوم تو همه چیز منی وچون محروم گردم امیدم تویی و چون مصیبتی به من رسد به درگاه تو زاری کنم و هرچه از دست من رود پیش تو باقی است و هرچه تباه شود به صلاح آوردن آن، با توست و هرچه ناپسند تو باشد آن را دگرگون می سازی پس بر من منت گذار و پیش از رسیدن بلا تن درستی ام ده و پیش از آن که نیاز خواهم توانگرم فرما و پیش از آن که گمراه شوم، راه راستم بنما جزتوکسی رو ندارم خدایا... 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niloofar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: --- خداوندا چون غمگین شوم تو همه چیز منی وچون محروم گردم امیدم تویی و چون مصیبتی به من رسد به درگاه تو زاری کنم و هرچه از دست من رود پیش تو باقی است و هرچه تباه شود به صلاح آوردن آن، با توست و هرچه ناپسند تو باشد آن را دگرگون می سازی پس بر من منت گذار و پیش از رسیدن بلا تن درستی ام ده و پیش از آن که نیاز خواهم توانگرم فرما و پیش از آن که گمراه شوم، راه راستم بنما جزتوکسی رو ندارم خدایا... چقدر آرامشبخش بود قشنگم مرسی❤❤❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2022 12 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: چقدر آرامشبخش بود قشنگم مرسی❤❤❤ فـدات قشنگ من❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 30 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2022 8 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: --- خداوندا چون غمگین شوم تو همه چیز منی وچون محروم گردم امیدم تویی و چون مصیبتی به من رسد به درگاه تو زاری کنم و هرچه از دست من رود پیش تو باقی است و هرچه تباه شود به صلاح آوردن آن، با توست و هرچه ناپسند تو باشد آن را دگرگون می سازی پس بر من منت گذار و پیش از رسیدن بلا تن درستی ام ده و پیش از آن که نیاز خواهم توانگرم فرما و پیش از آن که گمراه شوم، راه راستم بنما جزتوکسی رو ندارم خدایا... الهی آمین ❤ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .