رفتن به مطلب

قطاب خانگی


Topaz

ارسال های توصیه شده

قطاب خانگی 



زرده تخم مرغ ۲ عدد، روغن مایع یا جامد ۱/۳ لیوان، ماست سفت نصف لیوان، بکینگ پودر نصف ق چ، آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ لیوان

♦️مواد میانی :
مغزیجات ۳/۴ لیوان ( من مغز بادام ، گردو و پودر نارگیل زدم )، پودر قند ۱/۳ لیوان، پودر دارچین ۱ ق چ، گلاب ۱ قاشق غذا خوری

✅خمیر یک ساعت جای خنک مثل یخچال استراحت کنه.
✅آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدستتون نچسبه.
✅از هر نوع مغزیجاتی میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ایه.
✅شیرینی ها رو داخل روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.
✅میتونید سرخ نکنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه این شیرینی خیلی نباید تغییر رنگ بده.
✅بعد از اینکه کاملا خنک شدن داخل پودر قند بغلطونید
.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...