Ni_ka ارسال شده در 27 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2022 #قطاب ماست: نصف پیمانه پودر قند:1ق غ زرده تخم مرغ: 2 عدد روغن جامد: نصف پیمانه آرد: به میزان لازم بکینگ پودر: نصف ق چ پودر هل: نصف ق چ مواد داخل قطاب: بادام یا گردو (من از ترکیب بادام گردو،پسته،پودر نارگیل استفاده کردم): 1پیمانه پودر قند:1پیمانه گلاب: به میزان لازم پودر هل: 1 ق چ ️ طرز تهیه خمیر قطاب: ابتدا روغن و یک قاشق پودر قند را مخلوط کرده، خوب میزنیم تا سفید رنگ شود. بعد زرده ها را تک تک اضافه نموده و باز میزنیم تا کشدار شود. سپس پودر هل و ماست را افزوده و مجددا میزنیم تا خوب مخلوط شود. در آخر بکینگ پودر را با کمی آرد مخلوط کرده و اضافه میکنیم و در ادامه آرد را به تدریج اضافه نموده تا خمیر به دست نچسبد. طرز تهیه مواد داخل قطاب: پودر بادام یا گردو و یا ترکیبی که در مواد لازم درج شده را با پودر قند و پودر هل مخلوط کرده و کم کم، گلاب را اضافه نمایید تا مثل خمیر شود. طرز تهیه قطاب: مقداری آرد، روی سطح صاف ریخته و خمیر را روی آن به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتر گرد به قطر 5 سانت قالب میزنیم. بعد داخل این خمیر گرد را، از مواد داخل قطاب میگذاریم. خمیر را دولا کرده و اطراف نیم دایره را با چنگال طرح میزنیم یا با انگشت پیچ میدهیم و . در روغن فراوان سرخ کرده و بعد، از روغن خارج کرده و داخل صافی میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد از اینکه کمی سرد شد در پودر قند می غلتانیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .