Miss little ارسال شده در 30 بهمن، 2022 ارسال شده در 30 بهمن، 2022 خب راستش هر وقت یکی ازم میپرسه خوبی!؟ نمیتونم ریسک کنم بگم نه نیستم؛ چون حتما میپرسه چرا و من واقعا تعریفی برای حال بدِ اون موقعم ندارم؛ گاهی حتی خودمم نمیدونم چِمه و چرا خوب نیستم ؛ فقط میدونم خوب نیستم!! همین... 2 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 30 بهمن، 2022 ارسال شده در 30 بهمن، 2022 26 دقیقه قبل، Miss little گفته است: خب راستش هر وقت یکی ازم میپرسه خوبی!؟ نمیتونم ریسک کنم بگم نه نیستم؛ چون حتما میپرسه چرا و من واقعا تعریفی برای حال بدِ اون موقعم ندارم؛ گاهی حتی خودمم نمیدونم چِمه و چرا خوب نیستم ؛ فقط میدونم خوب نیستم!! همین... ان شاالله همیشه حال دلت خوب باش قشنگم♥ 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 30 شهریور، 2024 ارسال شده در 30 شهریور، 2024 در ۱۴۰۱/۹/۹ در 11:08، Miss little گفته است: خب راستش هر وقت یکی ازم میپرسه خوبی!؟ نمیتونم ریسک کنم بگم نه نیستم؛ چون حتما میپرسه چرا و من واقعا تعریفی برای حال بدِ اون موقعم ندارم؛ گاهی حتی خودمم نمیدونم چِمه و چرا خوب نیستم ؛ فقط میدونم خوب نیستم!! همین... راحت ترین جواب،،خوبم،مرسی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .