نیلوفرآبی ارسال شده در 24 بهمن، 2022 ارسال شده در 24 بهمن، 2022 دوست دارم نگات کنم تا که بی حال بشم تو ازم دل ببری منم اغفال بشم ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ دوست دارم برای تو با همه فرق کنم خودمو توی چشات یه تنه غرق کنم ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ با تو باشم غم چیه با تو مرگم آسونه آخه دیوونه میشم وقتی میگی ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ دیوونه دیوونه دیوونه یوونه حال میده ناز کنی تا نوازشت کنم ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ بی خودی قهر کنی غرق خواهشت کنم دل بدم به خنده هات سپر بلات بشم ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ الهی تصدقت الهی فدات بشم مگه میتونم تو رو با کسی عوض کنم ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ لعنتی صدام بزن هی بگو تا حظ کنم دیوونه دیوونه دیوونه یوونه ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ تو حصار بغلت زندگی به کاممه همه چیت مال منه سندش به ناممه ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ وقتی میخندی برام خونه آفتابی میشه گلدونا گل میکنن آسمون آبی میشه ♫└└└└└└└└└└└└└└└└└♫ گلای نسترنو بذار پشت پنجره ذل بزن توی چشام تا دلم ضعف بره دیوونه دیوونه دیوونه یوونه 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 24 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2022 54 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیز دلم❤❤ فدات عزیزم♥♥ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 24 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2022 3 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: فدات عزیزم♥♥ با تو مـرگم آسون نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 24 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2022 12 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: دور از جون فدات عزیزدلم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .