ashkan ارسال شده در 25 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2023 بهترین زمان نوشیدن چای : بعداز مصرف غذاهای چرب و سنگین , زیرا برخلاف آب ،مصرف چای کمی بعد از مصرف غذاهای سنکین به هضم آنها ، به خصوص هضم چربیها و نیز بهبود جریان خون در عروق معده و بدن کمک می کند. بعداز فعالیتهای بدنی یا فکری و نفسانی ، زیرا نوشیدن چای باعث رفع خستگی و تسکین ناراحتی های ناشی از این نوع فعالیت ها می شود . پس از خوردن برخی از داروها , به شرط آنکه نوشیدن چای توسط پزشک منع نشده باشد و مصرف چای با مصرف آن دارو تداخل نداشته باشد،زیرا در این شرایط نوشیدن چای می تواند تاثیر بعضی داروها را در بدن تسریع و کامل می کند. همچنین مصرف چای طبیعی مخصوصا چای سفید به عنوان مفرح و نشاط آور امری رایج و سودمند است و در مواقع خستگی و هم و غم کمک کننده است. نوشیدن چای برای فردی که احساس می کند در معده اش از غذای قبلی چیزی باقی مانده ,تدبیری درست و مناسب است وقتی در معده اخلاط لزج و فاسد و زیان آور تجمع کند یا فرد در معده اش احساس سنگینی یا آروغ و نفخ می کند در این مواقع نوشیدن چای طبیعی در رفع این مشکلات بسیار مفید است . در برخی انواع اسهال یک تا دو قاشق مربا خوری از چای خشک را ساییده و با کمی آب جوش بنوشند یا اینکه نوشیدن یکی دو لیوان چای غلیظ از تدابیر مفید و درمانگر است. 🖋 دکتر روح الله شعرا (متخصص طب سنتی ایرانی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .