ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 17 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2022 مواد لازم مربای سیب سیب ۱ کیلوگرم شکر ۱ کیلوگرم آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای سیب ابتدا سیب ها را به خوبی می شوییم و پوست می گیریم ، سپس سیب ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و هسته و قسمت های اضافی آنرا جدا می کنیم. بعد از خرد کردن سیب ها ، آنها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. و مقداری آب به همراه آبلیمو روی سیب ها می ریزیم تا از تیره شدن رنگ سیب ها جلوگیری کنیم. در ادامه ۴ لیوان آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود و شربت به جوش بیاید. پس از گذشت ۱۰ دقیقه سیب ها را آبکشی می کنیم و به شربت اضافه می کنیم. حرارت را ملایم می کنیم تا غلظت مربا به حد دلخواه ما برسد. در اواسط پخت مربا زعفران دم کرده را به مربا اضافه می کنیم تا رنگ زیباتری به مربا بدهد. در مراحل پایانی پخت مربا ، گلاب را نیز اضافه می کنیم و مربا را از روی حرارت بر می داریم. پس از اینکه مربا آماده شد آنرا در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود ، سپس درون ظرف های شیشه ای می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .