Secret ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ واسه من که بر عکسه کارِ زمونه؛ یکی نیست که قدرِ دلم رو بدونه●♪♫ گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ هنوزم زمستون؛ به یادت بهاره!●♪♫ توو قلبم؛ کسی جز تو جایی نداره…●♪♫ صدای دلم؛ سازِ ناسازگاره●♪♫ سکوتم به جز تو؛ صدایی نداره●♪♫ توو خواب و خیالم همش فکر اینم؛ که دستاتوُ باز هم توو دستام ببینم●♪♫ ولی حیف از این خواب پریدم؛ که بازم با چشمای کورم به راهت بشینم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── محسن يگانه گناهی ندارم 9 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Royaye shab ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 عالیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amin ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 سلام پلیس اهنگ شهرام جون شپره بذار مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سپید ارسال شده در 22 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۳۰ در 03:15، Secret گفته است: گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ واسه من که بر عکسه کارِ زمونه؛ یکی نیست که قدرِ دلم رو بدونه●♪♫ گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ هنوزم زمستون؛ به یادت بهاره!●♪♫ توو قلبم؛ کسی جز تو جایی نداره…●♪♫ صدای دلم؛ سازِ ناسازگاره●♪♫ سکوتم به جز تو؛ صدایی نداره●♪♫ توو خواب و خیالم همش فکر اینم؛ که دستاتوُ باز هم توو دستام ببینم●♪♫ ولی حیف از این خواب پریدم؛ که بازم با چشمای کورم به راهت بشینم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── محسن يگانه گناهی ندارم خیلی زیباست این آهنگ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا ارسال شده در 22 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2022 عااااالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sahar_96 ارسال شده در 22 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2022 ایول عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Deli ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 قسمت انگار جدایی بود ☹ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دخترخوب ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 هیچوقت تکراری نمیشه این اهنگ بی نظیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 5 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 2 ساعت قبل، دخترخوب گفته است: هیچوقت تکراری نمیشه این اهنگ بی نظیره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sahar_96 ارسال شده در 6 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2022 عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fereshte A ارسال شده در 15 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۳۰ در 03:15، Secret گفته است: گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ واسه من که بر عکسه کارِ زمونه؛ یکی نیست که قدرِ دلم رو بدونه●♪♫ گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ هنوزم زمستون؛ به یادت بهاره!●♪♫ توو قلبم؛ کسی جز تو جایی نداره…●♪♫ صدای دلم؛ سازِ ناسازگاره●♪♫ سکوتم به جز تو؛ صدایی نداره●♪♫ توو خواب و خیالم همش فکر اینم؛ که دستاتوُ باز هم توو دستام ببینم●♪♫ ولی حیف از این خواب پریدم؛ که بازم با چشمای کورم به راهت بشینم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── محسن يگانه گناهی ندارم در ۱۴۰۱/۴/۳۰ در 03:15، Secret گفته است: گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ واسه من که بر عکسه کارِ زمونه؛ یکی نیست که قدرِ دلم رو بدونه●♪♫ گناهی ندارم؛ ولی قسمت اینه که چشمای کورم، به راهت بشینه…●♪♫ هنوزم زمستون؛ به یادت بهاره!●♪♫ توو قلبم؛ کسی جز تو جایی نداره…●♪♫ صدای دلم؛ سازِ ناسازگاره●♪♫ سکوتم به جز تو؛ صدایی نداره●♪♫ توو خواب و خیالم همش فکر اینم؛ که دستاتوُ باز هم توو دستام ببینم●♪♫ ولی حیف از این خواب پریدم؛ که بازم با چشمای کورم به راهت بشینم…●♪♫ سر از کار چشمات کسی در نیاورد؛ که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد!●♪♫ برای دلِ من؛ واسه جسم خستم…●♪♫ منی که غروروُ؛ توو چشمات شکستم…●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── محسن يگانه گناهی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .