قاتل لغت ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 توصیه های وارن بافت 1. زمانی که دیگران حریص هستند ترسو باشید و زمانی که دیگران ترسو هستند حریص! 2. من موفقیتم را با تعداد افرادی که من را دوست دارند می سنجم! 3. همیشه می دانستم که می خواهم ثروتمند باشم و حتی یک لحظه هم به این خواسته خودم شک نکردم. 4. نیازی نیست دانشمند موشکی باشید، سرمایه گذاری بازی ای نیست که فردی با آی کیو 160 لزوما بتواند فردی با آی کیو 130 را شکست دهد. 5. برای رسیدن به نتایج عالی لازم نیست کارهای خارق العاده انجام دهید. 6. برای رسیدن به شهرت لازم است بیست سال زمان و انرژی صرف شود اما برای نابود کردن آن تنها 5 دقیقه کفایت می کند! اگر درباره این مسئله فکر کنید، بی شک همه چیز را به شیوه های متفاوت تری انجام خواهید داد. 7. مردم همیشه از من سوال می کنند کجا باید مشغول کار شوند و من همیشه به آن ها می گویم برای کسی کار کنند که بیشتر از همه تحسینش می کنند. 8. در دنیای کسب و کار موفق ترین افراد کسانی هستند که به کاری که عاشقش هستند مشغول اند. 9. اگر چیزی را بخری که به آن احتیاج نداری به زودی مجبور می شوی چیزهایی را بفروشی که به آن ها نیاز داشته ای. 10. قانون شماره 1: هرگز پولی از دست ندهید! قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید. 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bahar ارسال شده در 21 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2022 وارن بافت غول سرمایه گذاری امریکاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .