kambiz_landar ارسال شده در 21 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2022 برخی از غذاهای خارجی هستند که آدم دوست دارد امتحانشان کند اما اگر ندانید چگونه و چه زمانی آنها را بخورید، ممکن است برایتان خطرناک باشد و حتی جانتان را از دست بدهید. گاوغوک (قورباغه غول پیکر) http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/12/16/481648_964.jpg این قورباغه های غول پیکر و چاق و چله شاید خیلی خوشمزه به نظر برسند اما خوردن آنها زمان دارد. این خوراک خوشمزه و گران در دنیا فصل ویژه ای دارد: بعد از فصل جفتگیری و پس از سومین بارش سال که قئرباغه ها به اندازه کافی بزرگ شده اند تا غورغور کنند. اگر در زمان نامناسبی از سال آن را میل کنید، احتمال از کار افتادن کبد، سوزش معده یا تورم مجاری ادرار زیاد است. کاساو تلخ http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/12/16/481649_561.jpg کاساو، درختچه نواحی آمریکای جنوبی و ریشه آن خوراکی است. ریشه این گیاه سرشار از نشاسته است. این ریشه، منبع غنی کربوهیدرات است. اما در عین حال، منبع خوبی برای سیانور نیز به شمار می رود. بدون شک هیچکس دوست ندارد غذای خود را با طعم سیانور بخورد. اگر کاساو تلخ به اندازه کافی خیس نکشیده و خشک نشده باشد، بسیار مسموم و کشنده خواهد بود. Sannakji http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/12/16/481650_245.jpg آیا دوست دارید غذای خود را خام و زنده بخورید؟ اگر این طور است، احتمالا از اختاپوس زنده خوشتان خواهد آمد. برای تهیه این غذای کرهای، پاهای اختاپوس را در حالی که زنده است و حرکت می کند، می برند و به عنوان غذا با ادویه و سس سرو می کنند. باید این پاهایی که هنوز حرکت دارند را درست و با دقت بجوید وگرنه دهانه های مکِشی زیادی که روی بازو هست ممکن است به گلوی شما بچسبد و موجب خفگی شود. بر اساس گزارشات، هر سال 6 نفر در اثر خوردن این غذا جان خود را از دست می دهند. Fugu http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/12/16/481651_226.jpg خوردن ماهی Fuguای که درست و اصولی درست نشده باشد، می تواند شما را روانه آن دنیا کند. اما اگر درست، طبخ شود یکی از خشمزه ترین خوراک های دریایی است. برای خوردن این ماهی حتما از رستوران و آشپز آن مطمئن شوید. این ماهی در ژاپن طرفداران بسیاری دارد. Ackee http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/12/16/481652_160.jpg «آکه» میوه ملی و محلی جامائیکا است و در عین حال، جزو میوه های ممنوعه و خطرناک نیز به شمار می رود. وقتی آکه هنوز نرسیده و کال باشد، سموم بسیاری در آن وجود دارد که می تواند کشنده باشد. باید تا رسیدن این میوه صبر و سپس آن را میل کنید. این میوه بسیار خوشمزه و سالم است و خواصی بسیاری هم دارد. البته فقط می توانید گوشت زرد میوه را بخورید و هسته های مشکی اطراف آن سمی هستند. اما جالب است که آکه، منبع غنی برای ویتامین A و پروتئین به شمار میرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .