فندق ارسال شده در 20 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2022 (ویرایش شده) ما قصد داریم که با معرفی میوههای استوایی (Tropical Fruits) شما را همانند آلیس چند دقیقهای به شهر عجایب دعوت کنیم. میوههای استوایی به دو دسته تقسیم میشوند یک دسته خیلی زیبا و دلربا یک دسته نافرم و بدقواره؛ ولی در کل میوهها گیاهانی دوست داشتنی هستند که نه تنها خوشمزه هستند بلکه یک عالمه خواص درمانی و سلامتی برای ما دارند. این روزها میوههای استوایی به عنوان میوههای لاکچری در کشور ما معروف شدهاند. اگر شما هم دوست دارید که از مهمانهایتان با میوههای لاکچری پذیرایی کنید شاید لازم باشد اسامی گروه میوه استوایی را بلد باشید. تصاویر و نحوه مصرف انواع میوه استوایی: ۱. میوه فیسالیس (Physalis) میوه فیسالیس (Physalis) ظاهر بسیار زیبا و عجیبی دارد. فیسالیس را بنام گیلاس زمینی نیز مینامند. این میوه پوستهای نازک به رنگ نارنجی خوش رنگی دارد که آن را همانند فانوسی کوچک بر روی درخت نشان میدهد. طعم میوه فیسالیس طعم میوه فیسالیس چیزی شبیه به طعم توت فرنگی، گیلاس و آناناس است. طرز مصرف میوه فیسالیس پوستهی نازک فیسالیس به آسانی قابل جدا شدن است. بعد از برداشتن پوسته با یک میوهی کروی زیبا شبیه به گیلاسِ نارنجی رو به رو میشوید. این میوه را خوب بشویید و میل کنید. البته بومیها این میوه را بصورت پخته شده برای تهیه شیرینی استفاده میکنند. ۲. میوه کیوانا یا کیوانو (Horned melon) میوه کیوانا (Horned Melon) یک میوهی استوایی بسیار عجیب و غریب است که گویا از مریخ به زمین آمده است. پوستهای شبیه به خربزه و گوشتهای شبیه به خیار دارد، به همین خاطر بنام خربزه شاخدار و خیار آفریقایی معروف است. برای خوردن این گیاه باید حواستان را جمع کنید چون دو گونهی سمی و غیر سمی دارد. سمی به رنگ سبز رنگ و غیر سمی نارنجی است. طعم میوه کیوانو میوه کیوانا یا خیار آفریقایی، شما با طعمش شگفت زده خواهد کرد. فکرش را بکنید، خیاری که طعم موز میدهد! کیوانای رسیده طعم موز و کیوانای نارس به طعم خیار نزدیک است. طرز مصرف میوه کیوانا بهترین روش برای مصرف میوه استوایی کیوانا، بجای جدا کردن پوست، این است که آن را با چاقویی تیز به دو نیم تقسیم کرده و با قاشق گوشتهی آن را میل کنید. این میوه در درست کردن انواع اسموتی و بستنی با افزودن کمی نمک یا شکر (بسته به طعم اصلی) مورد استفاده قرار میگیرذ. ۳. میوه اژدها (Dragon Fruit) میوهی اژدها (Dragon Fruit) که بنام Pitaya نیز معروف است، با پوستهی صورتی از آن میوههای دوستداشتنی دخترانه است. میوه اژدها با پوستهی ضخیم صورتی رنگ با برآمدگیهای سبز رنگ بیشتر شبیه به اسباب بازی است تا یک میوه! گوشتهی داخلی این میوه، بیشتر به رنگ سفید و گاهی هم صورتی، با دانههای سیاه کوچک است. البته میوه اژدها با پوسته زرد نیز یافت میشود ولی از لحاظ طعم و ظاهر گوشته تفاوتی زیادی بایکدیگر ندارند. طعم میوه اژدها طعم میوه اژدها طعم شیرینی ملایم و کمی گس دارد، خیلیها آن را چیزی مابین طعم کیوی و گلابی میدانند. طرز مصرف میوه اژدها از آنجاییکه میوه اژدها پوسته خوشرنگ و ضخیمی دارد، بهتر است بجای پوست کندن آن را به دو نیم کرده، گوشتهی آن را به صورت اسکوپی درآورید و از پوسته به عنوان ظرف میوه استفاده کنید. میوههایی که با میوه اژدها ترکیب طعمی خوبی دارند، عبارتند از آناناس، انبه، موز، پرتقال، پاپایا، توت فرنگی و لیمو. ۴. میوه پشن فروت (Passion Fruit) پشن فروت (Passion Fruit) که در هاوایی به میوه لیلیکوئی معروف است، نوعی میوه گرمسیری است که دارای پوسته بیرونی سخت به رنگ بنفش یا زرد با گوشتهای خمیری مانند طلایی با دانههای انبوه است. میوه گل ساعتی با پوسته بنفش، دارای دانههای سیاه و میوه گل ساعتی با پوسته زرد، دارای دانههای قهوهای است. طعم پاشن فروت پشن فروت، طعم پچیدهای دارد؛ آن را کمی اسیدی، تند با ترکیبی از طعمهای شیرین توصیف کردهاند که گوشتهای لذیذ و دانههایی ترد و خوراکی دارد. طرز مصرف پشن فروت وقتی پوسته خارجی پاشن فروت چروکیده شد، آمادهی خوردن است. همانند سایر میوههای استوایی آنرا از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و با قاشق گوشتهی میوه را میل کرده یا جدا کنید. از آنجاییکه گوشتهی آن به رنگ نارنجی است، برای تزئین کیکها جلوهی خوبی میبخشد. این میوه ترکیب خوبی با پاپایا، طالبی، انبه و وانیل خواهد داشت. همینطور برای تهیهی پیش غذا با شیر، ماست، خامه و کاسترد طعم خوب و ظاهری زیبا به آن میبخشد. ۵. میوه رامبوتان (Rambutan) میوه رامبوتان (Rambutan) یکی نمونهی عجیب و غریب دیگر از میوههای استوایی است. میوه رامبوتان با پوسته قرمز و مژکهای نرم و تقریبا بلند اطراف آن، شبیه به یک توپک کاموایی است. اندازه رامبوتان در حد و اندازه آلو است و زیر پوست قرمز آنها میوهای نرم، شفاف و ژلهای شبیه به انگور است. در وسط گوشتهی این میوه دقیقا مشابه انگور، دانهای قهوهای رنگ اما غیر خوراکی وجود دارد. طعم میوه رامبوتان طعم میوه رامبوتان، شیرین، کمی گس با ته مزهی توت فرنگی است. طرز مصرف میوه رامبوتان برای مصرف میوه رامبوتان، با چاقوی تیز به دلیل اینکه به گوشته آسیبی وارد نشود، قسمت سخت پوسته میوه را با دقت جدا کنید و قسمتهای نرم را نیز با دست انجام دهید. تلاش کنید تا گوشتهی رامبوتان شفاف و تخم مرغی شکل باقی بماند. حواستان باشد که دانهای که در وسط گیاه وجود دارد قابل خوردن نیست. رامبوتان به صورت خام و بدون ترکیب با هیچ طعم دهندهای قابل خوردن است. رامبوتان را میتوانید به سالاد یا اسموتی خود اضافه کنید. رامبوتان با میوههایی که طعم قویتری دارند مثل لیمو، نارگیل، آناناس و پشن فروت برای تهیه کوکتل میوه ترکیب خوبی میتواند باشد. در ضمن، طعم آن با عطر نعناع و ریحان عالی میشود. ۶. میوه آکای بری (Acai) میوه آکای بری (Acai) یا آکایی یکی از اعضای خانوادهی دوستداشتنی توتها است. آکای بری شبیه به بلوبری، کوچک و به رنگ بنفش است.این میوه همانند سایر توتها سرشار از خواص عالی برای سلامتی است. میوه آکایی از آنجاییکه آسیبپذیر است بعد از برداشت منجمد شده و در بستهبندیهای پلاستیکی توزیع میشود. فقط اگر میخواهید از طعم تازه این میوه لذت ببرید بهتر است که نهایتا بعد از ۲۴ ساعت خورده شوند. در کشورهای استوایی، معمولا میوه آکای بری بصورت پوره شده، در کنار ماهی سرو میشود. طعم میوه آکای Acai طعم میوه آکایی، شبیه به سایر توتها، یک طعم خنثی است. یک طعمی بین گسی توت سیاه نارس و شکلات تلخ. طرز مصرف گیاه آکای میوه آکایی بخاطر ظاهر زیبا و طعم منحصر به فردش بیشتر به منظور تزئین کیک، شیرینی و بستنی به کار میرود. میوه آکائی با طعم میوههای موز، زغال اخته، توت فرنگی، نارگیل، آناناس، پرتقال، کاکائو، میوه اژدها و گیلاس ترکیب خوبی خواهد داشت. برای تهیهی شیرینی ترکیب آکائی با عسل و کره یک ایدهی فوق العاده ناب و عالی است. امیدوارم مفید بوده باشه و لذت کافیو برده باشید مرسی از توجهتون ویرایش شده 20 آذر، 2022 توسط فندق 18 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nightwolf ارسال شده در 20 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2022 عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 20 آذر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2022 هم اکنون، Nightwolf گفته است: عالی 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
miki ارسال شده در 20 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2022 جالب بود 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Timmy ارسال شده در 20 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2022 58 دقیقه قبل، فندق گفته است: ما قصد داریم که با معرفی میوههای استوایی (Tropical Fruits) شما را همانند آلیس چند دقیقهای به شهر عجایب دعوت کنیم. میوههای استوایی به دو دسته تقسیم میشوند یک دسته خیلی زیبا و دلربا یک دسته نافرم و بدقواره؛ ولی در کل میوهها گیاهانی دوست داشتنی هستند که نه تنها خوشمزه هستند بلکه یک عالمه خواص درمانی و سلامتی برای ما دارند. این روزها میوههای استوایی به عنوان میوههای لاکچری در کشور ما معروف شدهاند. اگر شما هم دوست دارید که از مهمانهایتان با میوههای لاکچری پذیرایی کنید شاید لازم باشد اسامی گروه میوه استوایی را بلد باشید. تصاویر و نحوه مصرف انواع میوه استوایی: ۱. میوه فیسالیس (Physalis) میوه فیسالیس (Physalis) ظاهر بسیار زیبا و عجیبی دارد. فیسالیس را بنام گیلاس زمینی نیز مینامند. این میوه پوستهای نازک به رنگ نارنجی خوش رنگی دارد که آن را همانند فانوسی کوچک بر روی درخت نشان میدهد. طعم میوه فیسالیس طعم میوه فیسالیس چیزی شبیه به طعم توت فرنگی، گیلاس و آناناس است. طرز مصرف میوه فیسالیس پوستهی نازک فیسالیس به آسانی قابل جدا شدن است. بعد از برداشتن پوسته با یک میوهی کروی زیبا شبیه به گیلاسِ نارنجی رو به رو میشوید. این میوه را خوب بشویید و میل کنید. البته بومیها این میوه را بصورت پخته شده برای تهیه شیرینی استفاده میکنند. ۲. میوه کیوانا یا کیوانو (Horned melon) میوه کیوانا (Horned Melon) یک میوهی استوایی بسیار عجیب و غریب است که گویا از مریخ به زمین آمده است. پوستهای شبیه به خربزه و گوشتهای شبیه به خیار دارد، به همین خاطر بنام خربزه شاخدار و خیار آفریقایی معروف است. برای خوردن این گیاه باید حواستان را جمع کنید چون دو گونهی سمی و غیر سمی دارد. سمی به رنگ سبز رنگ و غیر سمی نارنجی است. طعم میوه کیوانو میوه کیوانا یا خیار آفریقایی، شما با طعمش شگفت زده خواهد کرد. فکرش را بکنید، خیاری که طعم موز میدهد! کیوانای رسیده طعم موز و کیوانای نارس به طعم خیار نزدیک است. طرز مصرف میوه کیوانا بهترین روش برای مصرف میوه استوایی کیوانا، بجای جدا کردن پوست، این است که آن را با چاقویی تیز به دو نیم تقسیم کرده و با قاشق گوشتهی آن را میل کنید. این میوه در درست کردن انواع اسموتی و بستنی با افزودن کمی نمک یا شکر (بسته به طعم اصلی) مورد استفاده قرار میگیرذ. ۳. میوه اژدها (Dragon Fruit) میوهی اژدها (Dragon Fruit) که بنام Pitaya نیز معروف است، با پوستهی صورتی از آن میوههای دوستداشتنی دخترانه است. میوه اژدها با پوستهی ضخیم صورتی رنگ با برآمدگیهای سبز رنگ بیشتر شبیه به اسباب بازی است تا یک میوه! گوشتهی داخلی این میوه، بیشتر به رنگ سفید و گاهی هم صورتی، با دانههای سیاه کوچک است. البته میوه اژدها با پوسته زرد نیز یافت میشود ولی از لحاظ طعم و ظاهر گوشته تفاوتی زیادی بایکدیگر ندارند. طعم میوه اژدها طعم میوه اژدها طعم شیرینی ملایم و کمی گس دارد، خیلیها آن را چیزی مابین طعم کیوی و گلابی میدانند. طرز مصرف میوه اژدها از آنجاییکه میوه اژدها پوسته خوشرنگ و ضخیمی دارد، بهتر است بجای پوست کندن آن را به دو نیم کرده، گوشتهی آن را به صورت اسکوپی درآورید و از پوسته به عنوان ظرف میوه استفاده کنید. میوههایی که با میوه اژدها ترکیب طعمی خوبی دارند، عبارتند از آناناس، انبه، موز، پرتقال، پاپایا، توت فرنگی و لیمو. ۴. میوه پشن فروت (Passion Fruit) پشن فروت (Passion Fruit) که در هاوایی به میوه لیلیکوئی معروف است، نوعی میوه گرمسیری است که دارای پوسته بیرونی سخت به رنگ بنفش یا زرد با گوشتهای خمیری مانند طلایی با دانههای انبوه است. میوه گل ساعتی با پوسته بنفش، دارای دانههای سیاه و میوه گل ساعتی با پوسته زرد، دارای دانههای قهوهای است. طعم پاشن فروت پشن فروت، طعم پچیدهای دارد؛ آن را کمی اسیدی، تند با ترکیبی از طعمهای شیرین توصیف کردهاند که گوشتهای لذیذ و دانههایی ترد و خوراکی دارد. طرز مصرف پشن فروت وقتی پوسته خارجی پاشن فروت چروکیده شد، آمادهی خوردن است. همانند سایر میوههای استوایی آنرا از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و با قاشق گوشتهی میوه را میل کرده یا جدا کنید. از آنجاییکه گوشتهی آن به رنگ نارنجی است، برای تزئین کیکها جلوهی خوبی میبخشد. این میوه ترکیب خوبی با پاپایا، طالبی، انبه و وانیل خواهد داشت. همینطور برای تهیهی پیش غذا با شیر، ماست، خامه و کاسترد طعم خوب و ظاهری زیبا به آن میبخشد. ۵. میوه رامبوتان (Rambutan) میوه رامبوتان (Rambutan) یکی نمونهی عجیب و غریب دیگر از میوههای استوایی است. میوه رامبوتان با پوسته قرمز و مژکهای نرم و تقریبا بلند اطراف آن، شبیه به یک توپک کاموایی است. اندازه رامبوتان در حد و اندازه آلو است و زیر پوست قرمز آنها میوهای نرم، شفاف و ژلهای شبیه به انگور است. در وسط گوشتهی این میوه دقیقا مشابه انگور، دانهای قهوهای رنگ اما غیر خوراکی وجود دارد. طعم میوه رامبوتان طعم میوه رامبوتان، شیرین، کمی گس با ته مزهی توت فرنگی است. طرز مصرف میوه رامبوتان برای مصرف میوه رامبوتان، با چاقوی تیز به دلیل اینکه به گوشته آسیبی وارد نشود، قسمت سخت پوسته میوه را با دقت جدا کنید و قسمتهای نرم را نیز با دست انجام دهید. تلاش کنید تا گوشتهی رامبوتان شفاف و تخم مرغی شکل باقی بماند. حواستان باشد که دانهای که در وسط گیاه وجود دارد قابل خوردن نیست. رامبوتان به صورت خام و بدون ترکیب با هیچ طعم دهندهای قابل خوردن است. رامبوتان را میتوانید به سالاد یا اسموتی خود اضافه کنید. رامبوتان با میوههایی که طعم قویتری دارند مثل لیمو، نارگیل، آناناس و پشن فروت برای تهیه کوکتل میوه ترکیب خوبی میتواند باشد. در ضمن، طعم آن با عطر نعناع و ریحان عالی میشود. ۶. میوه آکای بری (Acai) میوه آکای بری (Acai) یا آکایی یکی از اعضای خانوادهی دوستداشتنی توتها است. آکای بری شبیه به بلوبری، کوچک و به رنگ بنفش است.این میوه همانند سایر توتها سرشار از خواص عالی برای سلامتی است. میوه آکایی از آنجاییکه آسیبپذیر است بعد از برداشت منجمد شده و در بستهبندیهای پلاستیکی توزیع میشود. فقط اگر میخواهید از طعم تازه این میوه لذت ببرید بهتر است که نهایتا بعد از ۲۴ ساعت خورده شوند. در کشورهای استوایی، معمولا میوه آکای بری بصورت پوره شده، در کنار ماهی سرو میشود. طعم میوه آکای Acai طعم میوه آکایی، شبیه به سایر توتها، یک طعم خنثی است. یک طعمی بین گسی توت سیاه نارس و شکلات تلخ. طرز مصرف گیاه آکای میوه آکایی بخاطر ظاهر زیبا و طعم منحصر به فردش بیشتر به منظور تزئین کیک، شیرینی و بستنی به کار میرود. میوه آکائی با طعم میوههای موز، زغال اخته، توت فرنگی، نارگیل، آناناس، پرتقال، کاکائو، میوه اژدها و گیلاس ترکیب خوبی خواهد داشت. برای تهیهی شیرینی ترکیب آکائی با عسل و کره یک ایدهی فوق العاده ناب و عالی است. امیدوارم مفید بوده باشه و لذت کافیو برده باشید مرسی از توجهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHOM ارسال شده در 21 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2022 زیبا بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Erfaan ارسال شده در 21 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2022 12 ساعت قبل، فندق گفته است: جون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Erfaan ارسال شده در 21 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2022 13 ساعت قبل، فندق گفته است: ما قصد داریم که با معرفی میوههای استوایی (Tropical Fruits) شما را همانند آلیس چند دقیقهای به شهر عجایب دعوت کنیم. میوههای استوایی به دو دسته تقسیم میشوند یک دسته خیلی زیبا و دلربا یک دسته نافرم و بدقواره؛ ولی در کل میوهها گیاهانی دوست داشتنی هستند که نه تنها خوشمزه هستند بلکه یک عالمه خواص درمانی و سلامتی برای ما دارند. این روزها میوههای استوایی به عنوان میوههای لاکچری در کشور ما معروف شدهاند. اگر شما هم دوست دارید که از مهمانهایتان با میوههای لاکچری پذیرایی کنید شاید لازم باشد اسامی گروه میوه استوایی را بلد باشید. تصاویر و نحوه مصرف انواع میوه استوایی: ۱. میوه فیسالیس (Physalis) میوه فیسالیس (Physalis) ظاهر بسیار زیبا و عجیبی دارد. فیسالیس را بنام گیلاس زمینی نیز مینامند. این میوه پوستهای نازک به رنگ نارنجی خوش رنگی دارد که آن را همانند فانوسی کوچک بر روی درخت نشان میدهد. طعم میوه فیسالیس طعم میوه فیسالیس چیزی شبیه به طعم توت فرنگی، گیلاس و آناناس است. طرز مصرف میوه فیسالیس پوستهی نازک فیسالیس به آسانی قابل جدا شدن است. بعد از برداشتن پوسته با یک میوهی کروی زیبا شبیه به گیلاسِ نارنجی رو به رو میشوید. این میوه را خوب بشویید و میل کنید. البته بومیها این میوه را بصورت پخته شده برای تهیه شیرینی استفاده میکنند. ۲. میوه کیوانا یا کیوانو (Horned melon) میوه کیوانا (Horned Melon) یک میوهی استوایی بسیار عجیب و غریب است که گویا از مریخ به زمین آمده است. پوستهای شبیه به خربزه و گوشتهای شبیه به خیار دارد، به همین خاطر بنام خربزه شاخدار و خیار آفریقایی معروف است. برای خوردن این گیاه باید حواستان را جمع کنید چون دو گونهی سمی و غیر سمی دارد. سمی به رنگ سبز رنگ و غیر سمی نارنجی است. طعم میوه کیوانو میوه کیوانا یا خیار آفریقایی، شما با طعمش شگفت زده خواهد کرد. فکرش را بکنید، خیاری که طعم موز میدهد! کیوانای رسیده طعم موز و کیوانای نارس به طعم خیار نزدیک است. طرز مصرف میوه کیوانا بهترین روش برای مصرف میوه استوایی کیوانا، بجای جدا کردن پوست، این است که آن را با چاقویی تیز به دو نیم تقسیم کرده و با قاشق گوشتهی آن را میل کنید. این میوه در درست کردن انواع اسموتی و بستنی با افزودن کمی نمک یا شکر (بسته به طعم اصلی) مورد استفاده قرار میگیرذ. ۳. میوه اژدها (Dragon Fruit) میوهی اژدها (Dragon Fruit) که بنام Pitaya نیز معروف است، با پوستهی صورتی از آن میوههای دوستداشتنی دخترانه است. میوه اژدها با پوستهی ضخیم صورتی رنگ با برآمدگیهای سبز رنگ بیشتر شبیه به اسباب بازی است تا یک میوه! گوشتهی داخلی این میوه، بیشتر به رنگ سفید و گاهی هم صورتی، با دانههای سیاه کوچک است. البته میوه اژدها با پوسته زرد نیز یافت میشود ولی از لحاظ طعم و ظاهر گوشته تفاوتی زیادی بایکدیگر ندارند. طعم میوه اژدها طعم میوه اژدها طعم شیرینی ملایم و کمی گس دارد، خیلیها آن را چیزی مابین طعم کیوی و گلابی میدانند. طرز مصرف میوه اژدها از آنجاییکه میوه اژدها پوسته خوشرنگ و ضخیمی دارد، بهتر است بجای پوست کندن آن را به دو نیم کرده، گوشتهی آن را به صورت اسکوپی درآورید و از پوسته به عنوان ظرف میوه استفاده کنید. میوههایی که با میوه اژدها ترکیب طعمی خوبی دارند، عبارتند از آناناس، انبه، موز، پرتقال، پاپایا، توت فرنگی و لیمو. ۴. میوه پشن فروت (Passion Fruit) پشن فروت (Passion Fruit) که در هاوایی به میوه لیلیکوئی معروف است، نوعی میوه گرمسیری است که دارای پوسته بیرونی سخت به رنگ بنفش یا زرد با گوشتهای خمیری مانند طلایی با دانههای انبوه است. میوه گل ساعتی با پوسته بنفش، دارای دانههای سیاه و میوه گل ساعتی با پوسته زرد، دارای دانههای قهوهای است. طعم پاشن فروت پشن فروت، طعم پچیدهای دارد؛ آن را کمی اسیدی، تند با ترکیبی از طعمهای شیرین توصیف کردهاند که گوشتهای لذیذ و دانههایی ترد و خوراکی دارد. طرز مصرف پشن فروت وقتی پوسته خارجی پاشن فروت چروکیده شد، آمادهی خوردن است. همانند سایر میوههای استوایی آنرا از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و با قاشق گوشتهی میوه را میل کرده یا جدا کنید. از آنجاییکه گوشتهی آن به رنگ نارنجی است، برای تزئین کیکها جلوهی خوبی میبخشد. این میوه ترکیب خوبی با پاپایا، طالبی، انبه و وانیل خواهد داشت. همینطور برای تهیهی پیش غذا با شیر، ماست، خامه و کاسترد طعم خوب و ظاهری زیبا به آن میبخشد. ۵. میوه رامبوتان (Rambutan) میوه رامبوتان (Rambutan) یکی نمونهی عجیب و غریب دیگر از میوههای استوایی است. میوه رامبوتان با پوسته قرمز و مژکهای نرم و تقریبا بلند اطراف آن، شبیه به یک توپک کاموایی است. اندازه رامبوتان در حد و اندازه آلو است و زیر پوست قرمز آنها میوهای نرم، شفاف و ژلهای شبیه به انگور است. در وسط گوشتهی این میوه دقیقا مشابه انگور، دانهای قهوهای رنگ اما غیر خوراکی وجود دارد. طعم میوه رامبوتان طعم میوه رامبوتان، شیرین، کمی گس با ته مزهی توت فرنگی است. طرز مصرف میوه رامبوتان برای مصرف میوه رامبوتان، با چاقوی تیز به دلیل اینکه به گوشته آسیبی وارد نشود، قسمت سخت پوسته میوه را با دقت جدا کنید و قسمتهای نرم را نیز با دست انجام دهید. تلاش کنید تا گوشتهی رامبوتان شفاف و تخم مرغی شکل باقی بماند. حواستان باشد که دانهای که در وسط گیاه وجود دارد قابل خوردن نیست. رامبوتان به صورت خام و بدون ترکیب با هیچ طعم دهندهای قابل خوردن است. رامبوتان را میتوانید به سالاد یا اسموتی خود اضافه کنید. رامبوتان با میوههایی که طعم قویتری دارند مثل لیمو، نارگیل، آناناس و پشن فروت برای تهیه کوکتل میوه ترکیب خوبی میتواند باشد. در ضمن، طعم آن با عطر نعناع و ریحان عالی میشود. ۶. میوه آکای بری (Acai) میوه آکای بری (Acai) یا آکایی یکی از اعضای خانوادهی دوستداشتنی توتها است. آکای بری شبیه به بلوبری، کوچک و به رنگ بنفش است.این میوه همانند سایر توتها سرشار از خواص عالی برای سلامتی است. میوه آکایی از آنجاییکه آسیبپذیر است بعد از برداشت منجمد شده و در بستهبندیهای پلاستیکی توزیع میشود. فقط اگر میخواهید از طعم تازه این میوه لذت ببرید بهتر است که نهایتا بعد از ۲۴ ساعت خورده شوند. در کشورهای استوایی، معمولا میوه آکای بری بصورت پوره شده، در کنار ماهی سرو میشود. طعم میوه آکای Acai طعم میوه آکایی، شبیه به سایر توتها، یک طعم خنثی است. یک طعمی بین گسی توت سیاه نارس و شکلات تلخ. طرز مصرف گیاه آکای میوه آکایی بخاطر ظاهر زیبا و طعم منحصر به فردش بیشتر به منظور تزئین کیک، شیرینی و بستنی به کار میرود. میوه آکائی با طعم میوههای موز، زغال اخته، توت فرنگی، نارگیل، آناناس، پرتقال، کاکائو، میوه اژدها و گیلاس ترکیب خوبی خواهد داشت. برای تهیهی شیرینی ترکیب آکائی با عسل و کره یک ایدهی فوق العاده ناب و عالی است. امیدوارم مفید بوده باشه و لذت کافیو برده باشید مرسی از توجهتون بستتتت عالیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 21 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2022 ابجے جووونے منے تونم خودت میوہ قلبمے بوووص بت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VIU ارسال شده در 26 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2022 ممنون مفید بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mObi ارسال شده در 26 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2022 ziba bud نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmD ارسال شده در 29 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2022 مفید بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سما ارسال شده در 9 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .