رفتن به مطلب

6 ترفند آشپزخانه ای!


kambiz_landar
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

این که کاری را همیشه به یک نحو انجام می دهید دلیل نمی شود بهترین شیوه باشد. اشتباهات روزمره ی آشپزخانه ای را که برایتان می گوییم بررسی کنید و ببینید چه راه های ساده تری وجود دارد که نمی دانستید.

هدی بانکی بخش تغذیه و آشپزی تبیان
/1395/01/25316210579651226969359149226815220.jpg 1. تازه نگه داشتن سبزیجات
اگر گیاهان نرم و لطیف مانند ریحان، جعفری و گشنیز را در کیسه پلاستیکی یا ظرف نگهداری کنید، باعث پوسیده شدن و گندیدگی شان می شوید. بعد از شستن و آبکش کردن سبزیجات، آن ها را روی یک حوله پخش کنید تا رطوبت زیادی شان گرفته شود. سپس آن ها را به یک ظرف شیشه ای دهان گشادی که حدوداً دو سانتی متر آب ته آن ریخته اید انتقال دهید، مثل گلی که در گلدان می گذارید. ریحان باید بیرون از یخچال بماند تا برگ هایش تیره نشوند، سایر سبزیجاتی که نرم نیستند را می توانید با همان ظرف آب، پوشیده در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.
2. نگهداری کنسروها
زمانی که یک کنسرو لوبیا را باز می کنید، همیشه مقداری از آن به ته قوطی چسبیده است و مجبورید با یک قاشق آن ها را خارج کنید و ممکن است دستتان با لبه های تیز قوطی بریده شود، اما اگر این قوطی ها را سروته نگهداری کنید تمام محتویات آن سمت سرِ قوطی بوده و بنابراین راحت خارج می شوند و نیازی نیست خودتان را به زحمت بیندازید.
3. باز کردن موز
بله درست است، همیشه موز را از سرش باز کرده و پوست می گیرید، خیلی وقت ها این شیوه درست است اما گاهی به موز سرسختی برمی خورید که نمی خواهد پوستش باز شود، و اگر نخواهید از کارد یا چاقو استفاده کنید در پایان موزی دارید که در اثر کشمکش شما له شده است. حقیقت این است که میمون ها موز را از ته آن پوست می گیرند و از آنجایی که آن ها در این زمینه خبره هستند، بهتر است شیوه آن ها را به کار ببرید! کافی است موز را سروته کنید و نیشگونی از ته آن بگیرید تا پوستش پاره شود، این هم یک ترفند!
4. پاره کردن فویل آلومینیوم
اگر گیاهان نرم و لطیف مانند ریحان، جعفری و گشنیز را در کیسه پلاستیکی یا ظرف نگهداری کنید، باعث پوسیده شدن و گندیدگی شان می شوید
وقتی یک ورق آلومینیوم را پاره می کنید و تمام رول از جعبه اش خارج می شود، ورق ها مچاله و پاره می شوند و رولی خواهید داشت که به هم ریخته و ناصاف است. اگر انتهای جعبه رول را بررسی کنید، قسمتی را خواهید دید که جایی برای باز شدن است و نوشته شده: اینجا را فشار دهید. به همین راحتی و سادگی! اگر از این قسمت از رولتان استفاده کنید تا انتها همان جا می ماند چون وقتی که فویل را بیرون می کشید، رول در داخل جعبه سر جایش است؛ درست مثل جعبه دستمال کاغذی.
5. پوست کندن سیب زمینی
وقتی سیب زمینی را با چاقو پوست می کنید، به ناچار بخشی از سیب زمینی همراه پوست آن جدا می شود. اما راه دیگری هم وجود دارد: مثل همیشه سیب زمینی را بشویید، سپس دور تا دور کمر سیب زمینی خراشی ایجاد کنید و آب پزش کنید البته نه تا حدی که خیلی نرم شود و سپس آن را با آب سرد آبکشی کنید و با انگشتانتان پوستش را از دو طرف بکشید. تمام!
6. تمیز کردن ماکروویو
احتمالاً ترجیح می دهید به دندانپزشکی بروید اما جرم چسبناک و چرب درون ماکروویو را نسابید. راه ساده تری هم وجود دارد، یک اسفنج خیس را حدوداً یک دقیقه در ماکرویو حرارت دهید. بخار رطوبت اسفنج باعث نرم شدن جرم های سخت شده می شود و بنابراین می توانید به راحتی آن ها را بزدایید. ضمناً این حرارت، میکروب های نهفته در اسفنجتان را نابود خواهد کرد.

/1393/09/3622266119187161248227196806511824915347145.jpg
بعد از تاریخ مصرف لب به این مواد غذایی نزنید
/1391/08/124722052010620816413483179102623720150.jpg دانستنی‌هایی درباره‌ی شور انداختن/1391/01/154214662232411121352373317020813213518019399.jpg 7 توصیه برای پیشگیری از مسمومیت غذایی
/1390/10/6518610411020171148151662321802113518271152.jpg

ویرایش شده توسط kambiz_landar
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...