رفتن به مطلب

||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)||


kambiz_landar
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد لازم

مرغ متوسط یا اردک یا غاز : 1 عدد برای شش نفر

انار ترش یا ملس: 350 گرم (میزانش بستگی به ذائقه تون داره برای ادرک یا غاز باید بیشتر استفاده کنین)

پیاز متوسط: 3 عدد

رب انار : 3 ق غ

شکر : در شرایطی که از انار ترش استفاده میکنن به میزان لازم

سیر : 4 حبه

الو : 100 گرم ( دلخواه میتونید نریزید)

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روش تهیه :

مرغ رو با اب نسبتا زیاد با سیر و نمک و فلفل بزارید بپزه زمانی که اب مرغ به کمتر از نصف رسید از شعله برش دارید اب مرغ در خورشت استفاده میشه .

اگه از ادرک یا غاز استفاده میکنید باید اول اون رو در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید بعد با سیر و ادویه بپزید.

پیاز رو ریز خرد میکنیم و همراه با زرد چوبه سرخش میکنم اگه از الو استفاده میکنید به پیاز اضافه کنید.

حالا انار هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم اجازه میدیم رنگ برگرده بعد از چند دقیقه اب مرغ به مواد و نمک و فلفل اضافه میکنیم و اجازه میدیدم بپزه بعد از گذشته نیم ساعت ترشی غذا رو اندازه میگیریم اگه ترش بود نیاز به اضافه کردن رب انار نیست در غیر این صورت رب انار رو اضافه میکنیم . رب انار خورشت رو غلیظ میکنه .

حالا مرغ رو به مواد اضافه میکنیم اگه اب خورشت کم بود مقداری اب جوش به خورشت اضافه میکنیم .

اگه از ادک یا غاز استفاده کردید چون دیر پز هستند باید اجازه بدید بیشتر بپزه .

بعد از جا افتادن غذا میتونید اون رو با برنج سرو کنید.

این غذا با اردک یا غاز بسیار خوشمزه تره .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...