نیلوفرآبی ارسال شده در 17 آذر، 2022 ارسال شده در 17 آذر، 2022 آه باران آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره ی معشوق را کم دارد امشب ♬♫♪ خانه ام تاریک و سرد سینه ام دریای درد امشب از بهر خدا بر من مبار ♬♫♪ بشکند دوری تو بغض پنهان مرا آخر ین دلواپسی میکشد جان مرا ♬♫♪ یا مکن قصدر سفر یا مرا با خود ببر این شب تاریک من با تو میگردد سحر ♬♫♪ آه باران آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره ی معشوق را کم دارد امشب ♬♫♪ 6 نقل قول
Hastiii ارسال شده در 17 آذر، 2022 ارسال شده در 17 آذر، 2022 12 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: آه باران آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره ی معشوق را کم دارد امشب ♬♫♪ خانه ام تاریک و سرد سینه ام دریای درد امشب از بهر خدا بر من مبار ♬♫♪ بشکند دوری تو بغض پنهان مرا آخر ین دلواپسی میکشد جان مرا ♬♫♪ یا مکن قصدر سفر یا مرا با خود ببر این شب تاریک من با تو میگردد سحر ♬♫♪ آه باران آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره ی معشوق را کم دارد امشب ♬♫♪ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 آذر، 2022 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2022 9 ساعت قبل، Hastiii گفته است: نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 آذر، 2022 ارسال شده در 18 آذر، 2022 10 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: آه باران آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره ی معشوق را کم دارد امشب ♬♫♪ خانه ام تاریک و سرد سینه ام دریای درد امشب از بهر خدا بر من مبار ♬♫♪ بشکند دوری تو بغض پنهان مرا آخر ین دلواپسی میکشد جان مرا ♬♫♪ یا مکن قصدر سفر یا مرا با خود ببر این شب تاریک من با تو میگردد سحر ♬♫♪ آه باران آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره ی معشوق را کم دارد امشب ♬♫♪ لاااایک نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .