فندق ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.....! حرف دلتو بشنو ... ولی گوش نکن -دلمونخشحبعچی!¿﹝﹞ ~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)"] مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره..! گاهـے یه جور میشکننت که وقتے تیکه هاتو به هم میچسبونے یه آدم دیگه میشے تا وقتی گریه آرومت میکنه با هیچ کس درد دل نکن [ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ] تجربہ هامون بیشتر ع سنمونہ ! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم (تو به آشوب دلم ثانیه ای فکر نکن)! خیلی حس بدیه بالا رو نگا کنی که اشکت نیاد ، خیلی !:) خسته از خنده هایِ غمگین!(: باختم چون آرایشه رفیقم غلیظ تر بود:) هعی حقیقت ترسناک ترین چیز این دنیاست!シ︎ هميشہ وقتی شديدا دلت ميخاد يكی حالتو بپرسہ هيچكس وجود ندارہ :) خسته ام اقا قاضی مثل هیزمی که خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه ما از تبار بغضیم ؛آسودگی روا نیست :) چقد تلخ است ... با بغض بنویسی ... با خنده بخوانند پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود.. مُردِه شُور ناز بِشُور کِ نازکِش نَداشتَم شبی بادردودل نوشتم دردهای دلم را، قلم نالیدوگفت، جانم فدایت ندارم طاقت این همه بارغمرا حَرفِ دِلَم یکَم بُزرگ تَر از دَرک مَغزتہ...🖐 کی گفته بالاتر عَ سیاهی رنگی نی پ رنگ این روزای زندگیه من چیع؟... غصه گرفته صورت دختری رو که یه روز به قشنگی لبخندش معروف بود:) - بیشتر از سن خودم فهمیدم و پیر شدم! دلم اغوشی میخواهدازجنس قبر دلم خوابی میخواهدازجنس مرگـ... یهو......! قلبم نزنح......! -مثلااگهیـ روزبمیرم ..͜ ▹دلتونبراخندعام⃟' ▹قهرکردنام🕷⃟🕸' ▹مسخرهبازیام⃟🖇' ▹حرفام⃟' ▹فحشام🗝⃟' ▸تنگنمیشح!? # 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHOM ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 زیبا بود تمام جملاتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .