彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 یکی بود یکی نبود خلاصه یکی بود هر روز به یه سریا هدیه میداد یکی هم بود هر روز به همون یه سریا سیلی میزد یه روزی از روزگار اونی ک هدیه میداد هدیه نداد دیگه اونی هم ک سیلی میزد سیلی نزد اون ک هدیه میداد شد ادم بده ک چرا که امروز هدیه نداد! اون که سیلی میزد شد ادم خوبه چون دیگه سیلی نزد حکایت ما با خیلیاس یاد بگیرین همیشه سیلی بزنین این از من به شما نصیحت 4 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۸ در 00:02، 陛mr ɑlirezɑɑ陛 گفته است: یکی بود یکی نبود خلاصه یکی بود هر روز به یه سریا هدیه میداد یکی هم بود هر روز به همون یه سریا سیلی میزد یه روزی از روزگار اونی ک هدیه میداد هدیه نداد دیگه اونی هم ک سیلی میزد سیلی نزد اون ک هدیه میداد شد ادم بده ک چرا که امروز هدیه نداد! اون که سیلی میزد شد ادم خوبه چون دیگه سیلی نزد حکایت ما با خیلیاس یاد بگیرین همیشه سیلی بزنین این از من به شما نصیحت درد خنده داشت این متن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fereshte A ارسال شده در 4 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2022 چ بد که حقیقت همینه، من سهمیه لایکم تموم شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .