kambiz_landar ارسال شده در 13 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2022 (ویرایش شده) http:///uploads1/156215588287761-irannaz-com-300x200.jpg دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی یکی از خوراکیهای بسیار پر طرفدار و خوشمزه لواشک است که در این مطلب از ایران ناز برای شما طرز تهیه لواشک توت فرنگی و تمشک را آموزش میدهیم.قبل از تهیه لواشک باید بدونین که سیب برای لواشک شیرین، زردآلو برای لواشک ملس و آلبالو برای لواشک ترش به کار برده میشه. پس اگر قصد دارین لواشک چند میوه رو داشته باشین نسبت میوه ها رو در نظر بگیرین تا مزه ای رو که دوست دارین به دست بیارین. http://dl/uploads1/156215589281297-jpg مواد مورد نیاز: تمشک و توت فرنگی: ۲ یا ۳ پیمانه عسل: دو تا سه قاشق غذاخوری (یا شکر) آبلیمو: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی: ۱.کل محتویات را داخل غذاساز ریخته تا پوره یک دستی بدست آید. http:/156215589790205-irannaz-com.jpg آموزش تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی ۲. یک سینی فر را با کاغذ فوم یا روغنی بپوشانید و پوره را با قطر حداکثر نیم سانتیمتر پهن کنید. ۳. سینی را داخل فر گذاشته و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه فارنهایت (۷۶ درجه سانتیگراد) بگذارید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت یا تا زمانیکه وسط پوره چسبناک نباشد ۴. بگذارید لواشک خنک شود. و برای نگهداری طولانی مدت آنها را در ظرف درب دار به مدت ۴ ماه در فریزر نگهداری کنید. http:/ploads1/156215589559842-.jpg ویرایش شده 13 آذر، 2022 توسط kambiz_landar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .