رفتن به مطلب

دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی


kambiz_landar

ارسال های توصیه شده

http:///uploads1/156215588287761-irannaz-com-300x200.jpg
دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی


یکی از خوراکیهای بسیار پر طرفدار و خوشمزه لواشک است که در این مطلب از ایران ناز برای شما طرز تهیه لواشک توت فرنگی و تمشک را آموزش میدهیم.قبل از تهیه لواشک باید بدونین که سیب برای لواشک شیرین، زردآلو برای لواشک ملس و آلبالو برای لواشک ترش به کار برده میشه. پس اگر قصد دارین لواشک چند میوه رو داشته باشین نسبت میوه ها رو در نظر بگیرین تا مزه ای رو که دوست دارین به دست بیارین.
http://dl/uploads1/156215589281297-jpg
مواد مورد نیاز:



تمشک و توت فرنگی: ۲ یا ۳ پیمانه

عسل: دو تا سه قاشق غذاخوری (یا شکر)

آبلیمو: دو قاشق غذاخوری



طرز تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی:



۱.کل محتویات را داخل غذاساز ریخته تا پوره یک دستی بدست آید.
http:/156215589790205-irannaz-com.jpg
آموزش تهیه لواشک تمشک و توت فرنگی



۲. یک سینی فر را با کاغذ فوم یا روغنی بپوشانید و پوره را با قطر حداکثر نیم سانتی‌متر پهن کنید.



۳. سینی را داخل فر گذاشته و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه فارنهایت (۷۶ درجه سانتی‌گراد) بگذارید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت یا تا زمانی‌که وسط پوره چسبناک نباشد



۴. بگذارید لواشک خنک شود. و برای نگهداری طولانی مدت آن‌ها را در ظرف درب دار به مدت ۴ ماه در فریزر نگه‌داری کنید.

http:/ploads1/156215589559842-.jpg

 
ویرایش شده توسط kambiz_landar
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...