kambiz_landar ارسال شده در 13 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2022 http://dl.akskhor.ir/uploads1/12583410-317.jpg مواد لازم شکلات شکر- ۲ پیمانه شربت گلوکز- دوسوم پیمانه اسانس خوراکی دلخواه - ۲ قاشق چایخوری ترافل رنگی - به میزان دلخواه چوب آب نبات - ۶ عدد طرز تهیه: ۱- برای شروع کار ابتدا دو عدد کاغذ روغنی را روی سطح کار پهن کنید. یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید و در کناری بگذارید. ۲- شکر را با شربت گلوکز (گلوکز مایع) و یک چهارم فنجان آب در یک شیرجوش کوچک ترکیب کنید. شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک عدد دماسنج آشپزخانه را نیز داخل شیرجوش بگذارید. ۳- حرارت اجاق گاز را تا درجهای بالاتر از متوسط زیاد کنید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. تا زمانی که شکر در مخلوط حل نشده و باقی مانده است، از هم زدن آن دست نکشید. یک قلم موی شیرینی پزی کوچک را در آب خیس کنید و به کمک آن دور داخلی ماهیتابه را خیس و نمدار کنید. این کار به حل شدن شکر و شفاف شدن مخلوط کمک میکند. ۴-اجازه دهید مخلوط به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا دماسنج آب نبات دمای ۱۵۵ درجه سانتی گراد را نشان دهد. ۵- وقتی مخلوط به این دما رسید، ماهیتابه را فوری از روی حرارت بردارید و آن را در کاسه آب یخ (که در مرحله اول آماده کرده بودید) قرار دهید. مراقب باشید ماهیتابه در آب غوطه ور نشده و قطرهای آب وارد آن نشود. به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه شیرجوش را در کاسه آب یخ نگه دارید تا خنک شود، سپس آن را بردارید. ۶- اگر تمایل دارید اسانسی در آب نبات چوبی تان بریزید، باید در این مرحله این کار را انجام دهید. ۷- شربتی را که تهیه کردید روی کاغذ روغنی به شکل دایرههایی با قطر ۵ تا ۷ سانتی متر بریزید. بین آبنباتها حدود ۷ تا ۹ سانتی متر فاصله بگذارید تا مطمئن شوید به هم نمیچسبند. ۸- فوری چوب آب نبات را در مایع آب نبات بگذارید و به آرامی فشار دهید. ترافلهای رنگی را روی مایع آب نبات بپاشید. اجازه دهید آب نباتها کاملا خنک و سفت شوند. سپس به آرامی آب نباتها را از کاغذ جدا کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .