Secret ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 من پیش از تو (Me Before You) سال تولید: ۲۰۱۶ کشور سازنده: آمریکا زبان: انگلیسی کارگردان: تئا شاروک (Thea Sharrock) بازیگران اصلی: امیلیا کلارک (Emilia Clarke)، سم کلفلین (Sam Claflin) مدتزمان: ۱۱۰ دقیقه جوایز و افتخارات: برنده محبوبترین فیلم انتخاب مردم در جشنواره پیپل چویس اوارد (People Choice Awards) رتبه IMDb: امتیاز ۷٫۴ از ۱۰ داستان فیلم درباره چیست؟ پسری خوشقیافه، ثروتمند و ورزشکار در حادثهای فلج میشود. او با وضعیت جدیدش کنار نمیآید و عذاب میکشد. شاید هم حق دارد، ندارد؟ دختری جوان، که کار خود را بهعنوان پیشخدمت از دست داده، مسئول مراقبت و نگهداری از پسر میشود و بهمرور، ارتباطی خوشایند میان آنها شکل میگیرد. شما که نمیخواهید پایان داستان فاش شود، میخواهید؟ فقط همین را بگوییم که دختر جوان با خود شور و انرژی فوقالعادهای به زندگی تلخ و سخت پسر وارد میکند و… . نکاتی درباره فیلم رمان بسیار پرفروش و معروف «من پیش از تو» نوشته جوجو مویز (Jojo Moyes) الهامبخش ساخت این فیلم بوده است. پس اگر خواندن کتاب را به تماشای فیلم ترجیح میدهید، این امکان برایتان فراهم است. 7 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پرستش74 ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 تاثیر گذار بود 30 دقیقه قبل، Secret گفته است: من پیش از تو (Me Before You) سال تولید: ۲۰۱۶ کشور سازنده: آمریکا زبان: انگلیسی کارگردان: تئا شاروک (Thea Sharrock) بازیگران اصلی: امیلیا کلارک (Emilia Clarke)، سم کلفلین (Sam Claflin) مدتزمان: ۱۱۰ دقیقه جوایز و افتخارات: برنده محبوبترین فیلم انتخاب مردم در جشنواره پیپل چویس اوارد (People Choice Awards) رتبه IMDb: امتیاز ۷٫۴ از ۱۰ داستان فیلم درباره چیست؟ پسری خوشقیافه، ثروتمند و ورزشکار در حادثهای فلج میشود. او با وضعیت جدیدش کنار نمیآید و عذاب میکشد. شاید هم حق دارد، ندارد؟ دختری جوان، که کار خود را بهعنوان پیشخدمت از دست داده، مسئول مراقبت و نگهداری از پسر میشود و بهمرور، ارتباطی خوشایند میان آنها شکل میگیرد. شما که نمیخواهید پایان داستان فاش شود، میخواهید؟ فقط همین را بگوییم که دختر جوان با خود شور و انرژی فوقالعادهای به زندگی تلخ و سخت پسر وارد میکند و… . نکاتی درباره فیلم رمان بسیار پرفروش و معروف «من پیش از تو» نوشته جوجو مویز (Jojo Moyes) الهامبخش ساخت این فیلم بوده است. پس اگر خواندن کتاب را به تماشای فیلم ترجیح میدهید، این امکان برایتان فراهم است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aida ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshaa ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 4 ساعت قبل، Secret گفته است: من پیش از تو (Me Before You) سال تولید: ۲۰۱۶ کشور سازنده: آمریکا زبان: انگلیسی کارگردان: تئا شاروک (Thea Sharrock) بازیگران اصلی: امیلیا کلارک (Emilia Clarke)، سم کلفلین (Sam Claflin) مدتزمان: ۱۱۰ دقیقه جوایز و افتخارات: برنده محبوبترین فیلم انتخاب مردم در جشنواره پیپل چویس اوارد (People Choice Awards) رتبه IMDb: امتیاز ۷٫۴ از ۱۰ داستان فیلم درباره چیست؟ پسری خوشقیافه، ثروتمند و ورزشکار در حادثهای فلج میشود. او با وضعیت جدیدش کنار نمیآید و عذاب میکشد. شاید هم حق دارد، ندارد؟ دختری جوان، که کار خود را بهعنوان پیشخدمت از دست داده، مسئول مراقبت و نگهداری از پسر میشود و بهمرور، ارتباطی خوشایند میان آنها شکل میگیرد. شما که نمیخواهید پایان داستان فاش شود، میخواهید؟ فقط همین را بگوییم که دختر جوان با خود شور و انرژی فوقالعادهای به زندگی تلخ و سخت پسر وارد میکند و… . نکاتی درباره فیلم رمان بسیار پرفروش و معروف «من پیش از تو» نوشته جوجو مویز (Jojo Moyes) الهامبخش ساخت این فیلم بوده است. پس اگر خواندن کتاب را به تماشای فیلم ترجیح میدهید، این امکان برایتان فراهم است. هم فیلم هم کتابش خیلی قشنگن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 11 دقیقه قبل، Roshaa گفته است: هم فیلم هم کتابش خیلی قشنگن اره عالیه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ATENAM ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 بینظیرهکلارک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 19 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 19 دقیقه قبل، ATENAM گفته است: بینظیرهکلارک 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .