رفتن به مطلب

ماکارونی خوشمزه با سس بشامل عربی


kambiz_landar

ارسال های توصیه شده

ماکارونی خوشمزه با سس بشامل عربی 1

مواد لازم ماکارونی با سس بشامل
680 گرم پاستای خشک
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
ماکارونی

مواد لازم برای آماده‌سازی گوشت
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز قاچ خورده متوسط
2 حبه سیر له شده
900 گرم گوشت گاو
یک قاشق چای‌ خوری نمک
یک فنجان سس گوجه فرنگی
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه سس بشامل
4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
نصف فنجان آرد
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
4 فنجان شیر
نصف فنجان آبِ گوشت مرغ
113 گرم پنیر موزارلا با رطوبت کم
یک عدد تخم مرغ
دستور سس بشامل

طرز تهیه ماکارونی با سس بشامل
دمای گاز را روی 4 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتیگراد قرار دهید. ظرفی که قرار است آشپزی را داخل آن انجام دهید؛ به کمی روغن زیتون آغشته کنید. کمی آب نمک داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس پاستا ها را به آن اضافه کنید و بپزید و هم بزنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز به آن اضافه کنید.

طرز تهیه پاستا

برای آماده کردن گوشت
یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید‌. شعله را روی حالت ملایم قرار دهید.

پیاز را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سیر را اضافه کنید و تا جایی آن را حرارت دهید که بوی سیر بیرون بزند که حدوداً بین 30 ثانیه تا یک دقیقه زمان می‌ برد.

در نهایت گوشت را اضافه کنید و گوشت را تا جایی بپزید که قهوه ای رنگ شود.

نمک و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه بیشتر آن را بپزید تا کل آبِ گوشت تبخیر شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و جعفری را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید.

طرز تهیه سس بشامل
داخل یک ماهیتابه بزرگ کره را آب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مقداری آرد داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا رنگ طلایی پیدا کند.

کمی نمک و جوز هندی به آن اضافه کنید و به آرامی شیر را داخلش بریزید و خوب هم بزنید تا مواد گوله گوله نشود.

سپس آب گوشت را اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا از سوختگی جلوگیری شود و ترکیبی غلیظ به دست آید.

حالا آن را از روی حرارت بردارید، پنیر موزارلا را اضافه کنید تا نرم شود.

در یک کاسه کوچک یک عدد تخم مرغ را بشکنید و آن را هم بزنید و سس بشامل داغ را به آن اضافه کنید. دوباره ترکیب تخم مرغ با سس را داخل ماهیتابه بریزید.

سس بشامل

آغشته کردن پاستا به سس
نصف پاستای پخته شده را داخل ظرف بریزید. ترکیب درست شده با گوشت قرمز را روی آن بریزید.

دوباره پاستا ها را به آن اضافه کنید و روی گوشت قرمز قرار دهید و یک لایه کامل سس بشامل بریزید.

حالا آن را داخل اجاق گذاشته تا حالت حبابی و طلایی پیدا کند که 30 الی 40 دقیقه طول می‌ کشد. قبل از برش و مصرف، حداقل 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...