رفتن به مطلب

حق♡

AVA_2002

ارسال های توصیه شده

‌ 
عده‌ای هم هستند که سردرنمیاوری از رابطه‌ها و سر و تهِ علاقه‌هایشان!
همه را "عشقم" و "زندگی‌ام" صدا میزنند و دلشان هرروز برای صدنفر تنگ میشود و هرشب نگرانِ هزارنفر میشوند! هی برای این و آن قلب قرمز میفرستند و قربان صدقه میروند و شوخی میکنند! با این میروند کافه و با آن یکی میروند سینما و با یکی دیگر قرار عکاسی میگذارند! آنقدر "عاشقتم" و "میمیرم برات" تحویل این و آن میدهند که آخر سردرنمیاوری وقتی از چشم‌های اشک آلود و سیگار توی دستشان عکس میگذارند و متن عاشقانه مینویسند، دقیقا دلتنگِ کدام عشقشان هستند!

این‌ها که تمامِ راه‌ها را تا انتها با هرکس از راه برسد میروند، این‌ها که همه چیز را به همه کس تجربه میکنند، عشق و عاشقیِ بقیه را هم از سکه می‌اندازند! تمام واژه‌ها را و تمام کافه‌ها را از عشق تهی میکنند و ما حالا هی باید جان بکنیم که به آن فلانی که داریم از عشقش میمیریم بفهمانیم که اگر دلتنگت میشوم، اگر نگرانت میشوم، اگر با تو میخندم و با تو گریه میکنم، یعنی دوستت دارم و تو برایم مثل همه نیستی! که من مثل همه نیستم!

#مانگ_میرزایی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...