Topaz ارسال شده در 5 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2022 فریز کردن بامیه ابتدا دم وسر باميه رو بزنيد دمش رو خيلى كم وسرش رو با چرخش دايره وار به طورى كه دونه هاش پيدا نشه بزنيد. سپس در مقدارى آب سرد و سركه بريزيد تا باكتريهاى اون ازبين بره بعد مقدارى آب رو درقابلمه بريزيد روى حرارت بگذاريد وقتى كه به جوش اومد باميه ها رو در اون بريزيد بعد از ٣تا٤ دقيقه خارج كنيد اين براى اينه كه رشد آنزيمهاش قطع بشه و رنگ وعطر وطعمش حفظ بشه بعد از آبجوش خارج كنيد ودر آب كاملا سرد بريزيد (تا سبزبودن وتازه گى اون حفظ بشه) بعد از چند دقيقه در آبكش بريزيد آبش كه رفت بسته بندى كنيد از اين طريق مى تونيد به مدت يكسال باميه رو نگهدارى كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .