رفتن به مطلب

فریز کردن بامیه


Topaz

ارسال های توصیه شده

spacer.png

فریز کردن بامیه🍃
🍃ابتدا دم وسر باميه رو بزنيد دمش رو خيلى كم وسرش رو با چرخش دايره وار به طورى كه دونه هاش پيدا نشه بزنيد.
سپس در مقدارى آب سرد و سركه بريزيد تا باكتريهاى اون ازبين بره بعد مقدارى آب رو درقابلمه بريزيد روى حرارت بگذاريد وقتى كه به جوش اومد باميه ها رو در اون بريزيد بعد از ٣تا٤ دقيقه خارج كنيد اين براى اينه كه رشد آنزيمهاش قطع بشه و رنگ وعطر وطعمش حفظ بشه
بعد از آبجوش خارج كنيد ودر آب كاملا سرد بريزيد (تا سبزبودن وتازه گى اون حفظ بشه)
بعد از چند دقيقه در آبكش بريزيد آبش كه رفت بسته بندى كنيد
از اين طريق مى تونيد به مدت يكسال باميه رو نگهدارى كنيد.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...