نیلوفرآبی ارسال شده در 28 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2022 (ویرایش شده) آمـــوزش درســـت کــردن شـــربــت ســـرکــه انگـــبــیــن و شــربــت ســرکــه انجــبیـن فـــوایـــد ایــن شـــربــت: کاهشدهنده چربی خون ـ بازکننده عروق و ضد انسداد ـ مفید برای کبد و بیماریهای کبدی از جمله "کبد چرب" ـ تحلیلبرنده سنگ کیسه صفرا ـ درمان نفخ معده ـ مفید در درمان مشکلات گوارشی ـ مفید برای رفع عطش در فصل گرم ـ مفید برای افراد صفراوی مزاج ـ مفید برای افراد سودایی مزاج ـ مفید برای افراد دموی مزاج ـ در صورت کم کردن مقدار سرکه مفید برای افراد بلغمی مزاج ـ کم رنگکننده و از بین برنده لکههای پوستی (از جمله بیماری ویتیلیگو Vitiligo یا پیسی) ـ تصفیهکننده خون ـ انرژیزا ـ کمک به سوختوساز بدن ـ تقویتکننده هوش و حافظه ـ روشنکننده رنگ پوست در افراد سوداوی مزاج برای تهیه شربت "سرکه انگبین" نیاز به دو واحد عرق نعنا، دو واحد عسل و یک واحد سرکه انگور طبیعی داریم. وبرای تهیه شربت سرکه انجبین: نیاز به دو واحد عرق نعنا، دو واحد شکر یک واحد سرکه انگور طبیعی داریم برای تهیه سرکه انگبین: عرق نعنا و سرکه انگور را مخلوط کرده و آنها را داخل ظرف مسی بریزید و باهم بجوشانید؛ در ادامه کف روی آن را بگیرید و صبر کنید تا به یک چهارم برسد و قوام بیاید. وقتی حبابهای ریز روی شربت ظاهر شدند یعنی شربت شما به غلظت یا قوام مناسب رسیده است؛ حالا صبر کنید تا شربت کمی سرد شود و عسل را به آن اضافه می کنید تذکر( عــسل در دمای بای ۴۰ درجه فاسد میشود) این شربت را در بطریهای شیشهای در یخچال نگهداری کنید دو قاشــق غــذا خوری در یک لــیوان آب بــریـــزید هر شب قبل از خواب میل کنید ویرایش شده 28 آبان، 2022 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Royaye shab ارسال شده در 28 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2022 عالی بود 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 28 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2022 1 دقیقه قبل، Royay shab گفته است: عالی بود ممنون عزیزدلم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .